Home » Norske medier melder: Haaland-forhandlingene kan vare til juni

Norske medier melder: Haaland-forhandlingene kan vare til juni

by Roald Amundsen

Norske medier rapporterer
Haalands forhandlinger kan vare til juni

Erling Haaland skal bære BVB-trøya de neste tre Bundesliga-kampene. Da tar nok tiden hans på B1 slutt. Men fremtiden er ennå ikke bestemt, sier de som kanskje vet. Dens klausul er ennå ikke utarbeidet. Etter.

Ifølge en norsk kringkaster kan exit-klausulen til Borussia Dortmund-spissen Erling Haaland forlenges utover april. Ifølge informasjon fra kringkaster TV2 forventes klausulen å tre i kraft innen juni dersom 21-åringen ønsker å forlate Bundesliga-klubben i sommer for en fast avgift på 75 millioner euro. Det er ingen frist for vedtak før i slutten av april, har ulike medier rapportert så langt. Den vanligvis godt informerte kringkasteren av Haalands hjemland sa tirsdag, uten å nevne kildene for sin informasjon. Haalands kontrakt med BVB løper frem til sommeren 2024.

21-åringen har vært knyttet til ulike toppklubber i månedsvis. I kampen om engasjement sies Manchester City med manager Pep Guardiola å være foran konkurrenter som Real Madrid. Ifølge britiske medier skal det allerede være en avtale mellom spilleren og klubben. – En overgang fra Erling Haaland til Premier League ville ikke vært en fullstendig overraskelse for oss, sa BVBs sportsdirektør Michael Zorc på Sky i helgen.

Men Real Madrid er også fortsatt på jakt etter poker for den fremragende spissen, men tiden spiller for Manchester City, skrev TV2. FC Bayern München bør imidlertid også være interessert i et engasjement til tross for de høye kostnadene. Tidligere Bundesliga-proff og Haaland-betrodde Jan Aage Fjörtoft sa søndag i Sport1s «dobbeltpasning»: «Manchester City er i polposisjon. Men jeg vet at Bayern fortsatt prøver hardt å fange ham.» Bayern-sjef Oliver Kahn hadde i samme innlegg en uke tidligere påpekt at Haalands forpliktelse til rekordstore mestere ikke var økonomisk gjennomførbart.

Related Videos

Leave a Comment