Home » Norsk Titanium kunngjør implementeringen av RPD Builder™ Tool

Norsk Titanium kunngjør implementeringen av RPD Builder™ Tool

by Russell Crowe

Oslo, Norge –Norsk Titanium AS (Norsk Titanium; Euronext: NTI), en verdensleder innen additiv produksjon av strukturelle titankomponenter for romfartsindustrien ved bruk av Directed Energy Deposition (DED)-prosessen, kunngjorde i dag at deres Rapid Plasma Deposition® (RPD®) Prosessen har gjort betydelige fremskritt. Selskapet brukte og vellykket validerte sitt egenutviklede datastyrte produksjonsverktøy RPD Builder™ for første gang. Det reduserte også delutviklingstiden betydelig.

«Dette er en ekstraordinær prestasjon for Norsk Titanium,» sa Nicholas Mayer, Vice President Commercial i Norsk Titanium. «RPD Builder ™ er en nøkkeldriver for vårt fortsatte inntog i markedet for industriell produksjon og ingeniørtjenester. I tillegg har kundene våre fleksibiliteten til å utforske designalternativer for deler uavhengig av ingeniørteamet vårt.»

RPD Builder ™ har blitt utviklet i løpet av de siste tre årene og inneholder all Norsk Titaniums prosessmetallurgi- og maskinkontrollerfaring i ett enkelt verktøysett. Brukere kan raskt konvertere kundenes endelige komponentgeometri til optimalisert RPD® Implementer formdesignene mens verktøyet gir den nødvendige koden for enhver Note IV® RPD®Maskinering fra Norsk Titanium kreves for å trykke preformene til delen uavhengig av posisjon. Norsk Titaniums produksjonsingeniører har allerede brukt programvaren flere ganger for å utvikle deler, noe som har redusert utviklingstiden til to dager.

«Vårt materialprosess- og produktteam sjekket preformens mikrostruktur og bekreftet at RPD Builder™ produserer materiale som oppfyller våre beste praksisstandarder,» sa Odd Terje Lium, Vice President Engineering i Norsk Titanium. «Vi var i stand til å bekrefte at programvaren er i stand til å produsere komplekse geometrier på flere maskiner, både i våre utviklings- og produksjonsanlegg.»

Anvendeligheten av RPD Builder™ kommer på et tidspunkt da Norsk Titanium går inn i markeder utenfor romfartsindustrien. Kunder som ønsker å være mer involvert i delutvikling enn de er i dag med ferdige produkter laget for utskrift av Norsk Titanium, kan bruke det lisensierte datastøttede produksjonsverktøyet.

Om Norsk Titanium AS

Norsk Titanium AS ble grunnlagt i Norge i 2007 og er en pioner i å anvende sin patenterte prosess for additiv produksjon, Rapid Plasma Deposition® (RPD®). Selskapet har levert luftdyktige strukturelle komponenter siden 2017 og har i dag produksjonsanlegg i delstaten New York og Norge. Selskapet skiller seg ut i luftfartssektoren med sin RPD. patentert®-Teknologi som forvandler titantråd til komplekse komponenter egnet for strukturelle og sikkerhetskritiske applikasjoner. Norsk Titanium er en Tier 1-leverandør til den sivile romfartsindustrien og er forpliktet til å redusere kostnadene for flystrukturer og jetmotorer for verdens ledende luftfartsselskaper. RPD® er verdens første 3D-printede strukturelle titanproduksjonsprosess som er godkjent av FAA, noe som resulterer i betydelige tids- og kostnadsbesparelser for kunder innen luftfart, forsvar og industri.

For siste nytt, gå til www.norsktitanium.com eller følg oss videre LinkedIn.

Kildespråket som originalteksten er publisert på er den offisielle og autoriserte versjonen. Oversettelser vil bli inkludert for bedre forståelse. Bare den opprinnelig publiserte språkversjonen er juridisk gyldig. Du bør deretter sammenligne oversettelsene med den originale språkversjonen av publikasjonen.

Disse: Business Wire

Related Videos

Leave a Comment