Home » Norsk nederlag etter straffedramaet | SVT Sport

Norsk nederlag etter straffedramaet | SVT Sport

by Russell Crowe

Norge startet bedre og ledet 6-2 etter ni minutter, men Spania reagerte på kampen og spilte uavgjort 11-11 da 24 minutter var spilt. Norge slapp imidlertid ikke av og ledet 14-13 ved pause.

Han scoret ikke på fem minutter

I andre omgang var det Spania som koblet kontakten. Etter at Norge ikke klarte å score på fem minutter, valgte den norske manageren Christian Berge å ta en timeout etter 39 minutter. Han resulterte raskt i et Magnus Gullerud-mål på 18-19 for Norge.

Rodrigo Corrales, 41 prosent av redningene, ble en kjempe i det spanske målet, men nordmennene ga seg ikke. Torbjörn Bergerud, 38 prosent av redningene, ville ikke bli dårligere og spilte kjempebra i norsk boks også. Etter 46 minutter scoret Kristian Björnsen 21-21.

Siste minutt drama

På 28 «redder Bergerud og Norge, med Kristian Björnsen, klarer å kontre 26-27 med et tomt nett. Etter at Spania mislyktes i sitt neste angrep, tok Norge en timeout for å prøve å utligne i siste minutt.

Christian O’Sullivan angrep og fikk en straff. Magnus Jöndal har ikke skuffet noen nordmenn. 27-27 og siste angrep for Spania, som også får straffe. Det absolutt siste som skjedde i kampen.

Aleix Gomez tar ledelsen og legger ballen rolig bak Bergerud. 28-27 for Spania etter et andpusten siste minutt.

Adria Figueras ble Spanias toppscorer med ti mål. Magnus Jöndal scoret ni mål for Norge.