Home » Norge vil øke gasseksporten til Europa i sommer | nyheter

Norge vil øke gasseksporten til Europa i sommer | nyheter

by Ashley Olsen

OSLO (Reuters) – Norge planlegger å øke sin naturgassproduksjon de neste månedene og levere mer til Europa denne sommeren.

Annonsen

l, handle gull, alle råvarer med innflytelse (opptil 30).

Handle råvarer med høy belåning og små spreads. Du kan begynne å handle med så lite som 100,00 for å dra nytte av effekten av 3000 euro i kapital!

Merknad om Plus500: 77 % av detaljinvestorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du må spørre deg selv om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine. Plus500UK Ltd er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (FRN 509909). Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av CySEC (#250/14).

Justerte statlige godkjenninger for Oseberg-feltet kan øke gasseksporten med rundt én milliard kubikkmeter (bcm) innen 30. september, sa operatør Equinor onsdag. «1,4 milliarder kubikkmeter gass dekker gassbehovet til rundt 1,4 millioner europeiske husholdninger på ett år.» I tillegg kan produksjonen fra Heidrun-feltet økes med 0,4 bcm i år.

I tillegg kan den største gassbrønnen i Nordsjøen produsere enda mer med Troll-feltet, forklarte Equinor. Ved å utsette noen intervjuer og andre justeringer kan Norge støtte europeiske land. Lagringsanlegg der tømte på grunn av redusert russisk gasseksport. Norge er den nest største oljeprodusenten i Europa etter Russland og produserer rundt fire millioner fat ekvivalenter per dag, som er nesten jevnt fordelt mellom olje og naturgass. Ifølge Equinor dekker Norge nesten en fjerdedel av EUs gassbehov.

Forbundsøkonomiminister Robert Habeck besøker Tysklands nest største naturgassleverandør i Norge onsdag. Dette besøket markerer begynnelsen på en serie utenlandsreiser med sikte på å utvide basen for tysk energiimport. – Den russiske aggresjonskrigen i Ukraina har vist mer enn tydelig at vi må bli uavhengige av russisk energiimport, sa den grønne politikeren. Norge dekker omtrent 30 % av Tysklands naturgassbehov. Dette gjør den til den viktigste leverandøren etter Russland. Det skandinaviske landet kan imidlertid også spille en nøkkelrolle i Tysklands fremtidige hydrogenforsyning. Habeck ønsker å møte Norges statsminister Jonas Gahr Stre og næringslivsrepresentanter i Oslo.

Related Videos

Leave a Comment