Home » NORGE KOMMUNE: Kommune øker vann-, avløpstariffene | Regjering og politikk

NORGE KOMMUNE: Kommune øker vann-, avløpstariffene | Regjering og politikk

by Siv Jensen

RON BAXLEY JR. T&D-korrespondent

NORGE – Da de kom tilbake til åpen sesjon etter diskusjon av saken, stemte det norske bystyret for å øke vann- og avløpstariffene med 4 % fra og med 1. juli under Facebooks direktemøte mandag kveld og vil øke tariffene med opptil 3 % hvert regnskapsår deretter.

Ordfører Tracie Clemons la til i diskusjonen om forslaget at SC Rural Works Association da vil utføre en vann- og avløpsrevisjon og ha mottatt dataene som er nødvendige for å utføre revisjonen.

Clemons sa: «Nok en gang, etter vannrevisjonen, vil de nye vanntariffene tre i kraft fra juli 2023 til juli 2024».

«Deretter vil vann- og avløpstariffene øke på årsbasis (for hvert påfølgende regnskapsår) med opptil 3 %.» Clemon lagt til.

NORGE KOMMUNE: Byen skylder 58 000 dollar til DPU

De fire dagene som den norske byen ble stengt for direkte forretninger med innbyggere i mars for å legge inn mye data for en 2014-revisjon, som tidligere rapportert i The T&D, viste seg deretter å være effektive, ifølge Clemons.

NORGE KOMMUNE: Black History Parade kl 14 12. mars

Clemons sa: «Jeg vil bare gi en oppdatering om finansrevisjonen. Jeg er glad for at vi har tatt beslutningen om å stenge rådhuset for fire dagers uavbrutt tjeneste for de ansatte”.

Folk leser også…

 • Død kvinne, såret mann; SLED etterforsker Bowman-hendelsen
 • 19 år gammel mann skyldig i overgrep; betinget dom får foreldre til å stille spørsmål ved rettferdighet
 • Crosby trekker seg som fotballsjef i Orangeburg-Wilkinson
 • Mann skyldig i dødsulykke nær Eutawville; familie: ungdommens død etterlater tomrommet
 • Orangeburg-kvinnen innrømmer å ha skutt og drept en mann
 • Orangeburg County Sheriff’s Office: Skudd, kjøretøy krasjer inn i 301
 • «Thank God I’m still here»: 5 tornadoer kan ha truffet Orangeburg County
 • Holly Hill kvinne skutt i ansiktet; rapport: Fornærmede ønsker ikke undersøkelser
 • Orangeburg County Sheriff’s Office: Stedfortreder, 11 år gammel hund funnet
 • Bamberg, Orangeburg tornado rapportert; knuste trær, skader forårsaket
 • Orangeburg-mann anklaget for å ha slått en kvinne og truet barn
 • Lensmannen hevder at mannen urinerte på dørene til kirken i Santee
 • Stor og ekstremt farlig tornado i Allendale-området; varsel utstedt for Bamberg, fylker i Orangeburg
 • Bamberg County gjenforenes etter stormer
 • Aktor vil at en ung voldtektssiktet skal fengsles

«Jeg er glad for å kunne kunngjøre i kveld at all finansiell revisjonsdata for 2014 har blitt matet inn i systemet. Vi har informert CPA og, foreløpig, bør de komme til rådhuset 28. april for å samle inn alle disse dataene i en finansiell revisjon, så vi vil kunne presentere 2014-revisjonen,» la Clemons til.

Han utbrøt: «La oss gi en runde med applaus for det.» Deretter heiet han på video under møtet. Han takket også de ansatte for stor innsats og knusende tall.

Deretter var politimester Edgar Williams i retten og kunne ikke delta på møtet. Clemons leste siste månedsrapport i ditt fravær.

Clemons sa at politiavdelingen har søkt om stipend fra SC Department of Public Safety Office of Highway Safety and Justice-program for å kjøpe en ny SUV for å erstatte den gamle Chevy Tahoe i avdelingens flåte.

Williams skrev i sin rapport: «Denne oppdateringen vil forbedre avdelingens flåte enormt. Justisdepartementets føderale / JAG (Justice Assistance Grant) andel er 90 % og byandelen er omtrent 10 %.

Politiavdelingen, ifølge Williams» rapport, har inngått avtaler om gjensidig hjelp med rettshåndhevelse med følgende kommuner: North, Springfield og Barnwell. Williams sa at de vil søke andre rettshåndhevelsesordninger for gjensidig hjelp i regionen.

Clemons forklarte senere at dette betydde at byen kunne dele offiserer med disse andre byene og omvendt. Det ble fremsatt forslag om å godta de nevnte gjensidige bistandsavtalene med de nevnte kommunene. Forslaget ble fremmet og støttet av rådet om å godta avtalene om gjensidig hjelp.

Clemons sa senere i en ny avtale at den tidligere ordføreren prøvde et tennisprogram på byens skadede tennisbane i håp om å få hjelp fra et tennisforbund, og at hun, Clemons, også hadde sett på saken.

– Dette er ikke sesongen for tennis i Norge, sa Clemons.

Han foreslo at den gamle tennisbanen skulle gjøres om til en utendørs skøytebane for byens barn og at de også kunne arrangere voksendager der. Han sa også at de kunne organisere pizzadager for barna ved spesielle anledninger under potensiell skating i parken. Senere opplyste han at den skadede betongen burde vært fjernet og den nye betongen skulle vært støpt.

Et forslag ble fremmet, rådgiver Kelvin Crosby laget en første og rådgiver

Almanda Holiday støttet forslaget. Har blitt godkjent.

Crosby spurte da om basketballbanen også ville bli pusset opp.

Clemons sa at hun har søkt hjelp fra SC-representant Lonnie Hosey angående noen finansiering for oppussingen hennes og vil komme tilbake med Crosby og andre om det.

Clemons sa mot slutten av møtet at hun og andre hadde vært i kontakt med forlag for potensielt å gi ut en bok om hele historien til svarte i Norge og bruke den som pengeinnsamling. Under Black History Month la den norske byen daglige artikler om Norges afroamerikanske borgere og deres prestasjoner på sin Facebook-side, som tidligere rapportert i The T&D. De holdt også en nylig parade til ære for byens afroamerikanske innfødte. Han sa at det vil bli rapportert mer om den potensielle innsamlingsboken i løpet av de kommende månedene.

TheTandD.com: $ 1 for de første 26 ukene

• Clemons ga en rapport om kloakken ved starten av møtet. «Avløpsanlegget overholder (innenfor) alle parametere. De renser filterseng nummer to,» sa han. Clemons sa at vedlikehold hadde tre samtaler til heisstasjonene og at de fortsatt venter på barskjermene for heisstasjonene. Clemons leverte deretter vannrapporten. «Den månedlige vannanalysen for DPU er kompatibel,» sa han. Clemons sa at alt faller innenfor EPAs retningslinjer og at de har hatt noen vannlekkasjer.

• Holiday sa senere i møtet at de har fem leverandører på deres nylige Norwegian Vendors Day-arrangement. Den sa at neste selgers dag vil være lørdag 4. juni kl. 11.00 til 17.00, og neste salg i pipelinen. Det vil være Lørdag 18. juni. Ta kontakt med Rådhuset for mer informasjon.

• Norway Summer Festival finner sted lørdag 2. juli. Festivalen vil bestå av bil- og sykkelshow, underholdning og moro for alle aldre. «Vi oppfordrer på det sterkeste potensielle leverandører til å fullføre søknaden og betalingen (minst) uken før arrangementet,» sa Holiday. Ta kontakt med Rådhuset for mer informasjon.

Clemons leste også fra Williams» rapport at det var 25 veihenvisninger, at det var en veikollisjonsrapport og utstedte fem kjennelser. Hendelsesrapporter inkluderte: mishandling og omsorgssvikt av et dyr; overfall og tredjegradsslag; innbrudd, andre grad; bidra til en mindreårigs kriminalitet; dødsundersøkelse; narkotika etterforskning; ordensforstyrrelse i offentligheten; butikktyveri; og to siktelser for overtredelse etter varsel.

• Crosby med Parks and Recreation Committee rapporterte om noen løse gjerder nær Lexington Avenue. Ordføreren sa at han ville få offentlige arbeider undersøkt.

• Mot slutten av uken 4. april vil en innbygger gå for å samle søppel i byen. Ordføreren sa at hun også vil samle søppel. Han sa at de leter etter frivillige og oppfordrer også rådsmedlemmer til å plukke søpla. Ta kontakt med Rådhuset for mer informasjon.

• Bystyremedlemmer holder økonomiseminar mandag 18. april i rådssalene.

Related Videos

Leave a Comment