Home » Norge favoriserte til topp gullmedaljetelling

Norge favoriserte til topp gullmedaljetelling

by Henrik Ibsen

Åpningsseremonien er ikke før fredag, men Beijing-lekene i 2022 starter faktisk onsdag. Odds for vinter-OL 2022 er tilgjengelig over hele spillmarkedet, og hvis du ønsker å satse på antall medaljer, er det på tide å sette i gang.

På onsdag vil curling- og akekonkurrenter være i aksjon, selv om de første gullmedaljene ikke deles ut før på lørdag. Ting tar seg for alvor på fredag, når det deles ut medaljer i langrenn, frikjøring, hurtigløp, kortbaneløp og hopp.

DraftKings, FanDuel og PointsBet tilbyr alle fremtidige spill på hvilken nasjon som drar hjem med flest gullmedaljer. FanDuel tilbyr også odds på hvilket land som tar flest medaljer totalt og en total innsats (over/under) på antall medaljer Team USA vinner. Både DraftKings og FanDuel tilbyr totale innsatser på antall gullmedaljer USA vil vinne i Kina.

Og oddsen for tippere er gode så lenge du ikke planlegger å satse på at Norge skal dominere. Norge er en sterk favoritt på tvers av DraftKings, FanDuel og PointsBet, med Tyskland det andre spillvalget over hele linja.

FanDuel har den mest attraktive prisen på at Norge topper gullmedaljetellingen med -370 odds. DraftKings og PointsBet har nordmennene på -400. FanDuel er også veien å gå på Tyskland (+750), sammenlignet med +450 på PointsBet, og +400 på DraftKings.

Odds på gullmedaljer varierer for lag i USA, Canada

Mens alle de tre mobile sportsbookene er enige om Norge og Tyskland som de to beste, blir ting litt rotete etter det. DraftKings har den russiske olympiske komité tredje på +750, etterfulgt av USA og Canada på +1200 stykket. Det er et bratt fall derfra, med Nederland på +5000 og Sverige på +6500.

FanDuel har den russiske olympiske komité på +1000, Canada på +1500, og USA på +1800. Nederland og vert Kina er begge +5000 på FanDuel, med Sverige +10000.

PointsBet har i mellomtiden USA, Canada og den russiske olympiske komité på +1000, med Sverige og Nederland begge på +6600.

Når det gjelder hvilket land som vinner flest medaljer totalt, har FanDuel Norge på -470, med den russiske olympiske komité neste på +850. Tyskland er tredje med +1000, med USA og Canada begge +1800. Nederland er igjen neste, men på +8000.

Odds for vinter-OL 2022: Team USA-gullmedaljer

FanDuel og DraftKings har forskjellige tall for gullmedaljer Team USA vil vinne.

FanDuel har tallet på 8,5 gull med «over» og «under» begge på -110. DraftKings satte tallet for Team USA-gull til 9,5, med «under» på -155 og «over» på +120.

FanDuel setter det totale antallet medaljer vunnet av USA til 22,5 med «over» og «under» begge -110.

Related Videos

Leave a Comment