Home » Nordmennene Sagosen, Röd og Gullerud forlater HBL

Nordmennene Sagosen, Röd og Gullerud forlater HBL

by Russell Crowe

Håndball-Bundesligaen mister tre toppspillere fra Norge. Som annonsert av THW Kiel og SG Flensburg-Handewitt, vil ikke bakspillerne Sander Sagosen og Magnus Röd forlenge kontraktene sine 30. juni 2023.

På slutten av denne serien forlater Magnus Gullerud nåværende mesterskapsleder SC Magdeburg. De tre landslagsspillerne er tilknyttet klubben Kolstad IL i hjemlandet, som ønsker å presentere sitt økonomisk sterke prosjekt søndag.

«Vi aksepterer avgjørelsen, selvfølgelig, selv om partnerskapet med Sander har vært langsiktig,» sa THW-sjef Viktor Szilagyi om det annonserte farvel til Sagosen. Szilagyis kollega, Dierk Schmäschke fra Flensburg, var også angrende: «Vi ønsket å beholde Magnus i SG og prøvde alt vi kunne. I tiden som gjenstår vil han gi alt for SG».

SCM-trener Bennet Wiegert sa om Gulleruds avgang: «Vi kommer til å savne Magnus ikke bare spillemessig, men spesielt menneskelig. Diskusjonene våre var veldig åpne og 100 % transparente, og det er grunnen til at vi respekterte forespørselen hans om endring.»

© dpa-infocom, dpa: 211029-99-785110 / 2

Related Videos

Leave a Comment