Home » Nordex samler inn flere bestillinger…

Nordex samler inn flere bestillinger…

by Ashley Olsen

DE Nordex Group (ISIN: DE000A0D6554) har lidd under svake marginer, skyhøye råvare-, transport- og arbeidskostnader de siste årene. de siste kvartalstallene samt 2022-resultatene er tilsvarende. For å bryte ut av denne onde sirkelen valgte Nordex, finansielt sikret av kapitaltiltak, også støttet av hovedaksjonæren, veien med betydelige prisøkninger og råvareprissikringsklausuler i nyervervede ordrer. Dessuten er det teknologisk utvikling som ser ut til å være populær i markedet, mens hovedkonkurrenten Siemens Gamesa med sin siste generasjon bakkesystemer åpenbart bare sakte tar tak i de teknologiske problemene.

Encavis PNE Energiekontor – Del 1 – Hvordan fungerer 2022-tallene for «fornybar energi» fra Fraunhofer Institute? Del 2 med Nordex ABO Wind og Clearvise følger.
SFC Energy i SDAX. Hvem hadde trodd det for noen måneder siden? Og i begynnelsen av året en oppfølgingsordre fra Canada. Virker.
Nei. RWE. hest. statisk styrke. Friedrich Vorwerk. Hydrogenmirakel i Norge? Hovednyheten gjentok seg under Habecks besøk.
Deutsche Verbraucher REIT har problemer med skattekontoret i Potsdam, som stiller spørsmål ved REIT-statusen og med glede sender skattemeldinger.
BioNTech – håper du på et andre godkjenningsmirakel? Den britiske regjeringen som sparringspartner…

Nok et steg mot balanse i dag – 200 MW for Nordex.

Nordex Group mottok en ordre fra Canada på 200 MW fra en anonym kunde i slutten av 2022. Nordex Group skal levere 36 N155/5.X vindturbiner til en vindpark som skal settes i drift i 2024. Dessverre nevner Nordex-gruppen . i motsetning til i går med ordren på 45 MW fra Tyskland,ingen avtale om en service- og vedlikeholdskontrakt. Noe som selvfølgelig er synd, for disse kontraktene representerer nå (per Q3/22) et ordrevolum på rundt 3,1 milliarder euro på balansen – langsiktig, forutsigbart og margin-genererende salg. I noen tilfeller forplikter individuelle kunder seg til Nordex-service i opptil 20 eller til og med 25 år, noe som gjør de «neste årene» litt mer forutsigbare for vindturbinprodusenten.

Det er også en grunn til at Nordex ble valgt for denne bestillingen: det handler ikke om vanlige vindturbiner, men…fordi vindparken bygges i den kanadiske provinsen Saskatchewan, hvor temperaturene kan falle til -30 grader Celsius i vintermånedene, kunde en spesiell variant. Styringen består av systemer i kaldt klimavarianten, som turbinene kan drive og generere strøm med selv ved så lave temperaturer.

Niiio Finance DEFAMA – To fascinerende intervjuer med administrerende direktører som både er grunnleggere og hovedaksjonærer. gjør en forskjell
HER ER IGJEN 3. kvartalstallene fra Nordex, som i utgangspunktet var irritert over kapitalmarkedet, men så i det minste fant nåde hos analytikere i Jeffries – utviklingen er god, før det var det en bunndyp. Men toppen ser ut til å være nådd…


Diagram: Nordex SE | Drevet av GOYAX.de

Related Videos

Leave a Comment