Home » Netflix forsøk på å spille er klønete som faen

Netflix forsøk på å spille er klønete som faen

by Henrik Ibsen

Bilde av artikkelen med tittelen Netflix sitt forsøk på å spille er klønete som faen

Foto: Brianna Provenzano / Gizmodo

I dag, etter måneder med lesing og skriving på Netflixs etterlengtede, så rart, ut i spillet, rakte jeg endelig ut hendene mine som en tegneseriefigur og satte meg ned med iPhonen min for å se hva det er og for å få en bedre ide om hva streamingplattformen er den mest populære i verden ser sin rolle i lekerommet som vesen.

Som iOS-bruker måtte jeg vente på tur; Android-brukere kunne først laste ned de nye spillene fra Google Play Store 11. november. 2, som også var dagen en ny «Spill»-fane dukket opp i Netflix-appen på telefonene deres. De fra Apple-økosystemet bør laste ned spillene på lignende måte, men i vårt tilfelle er det fordi Apple har strenge retningslinjer som krever spill kl lastes ned som frittstående enheter fra App Store.

Stranger Things 3: The Game

Stranger Things 3: The Game
Foto: Brianna Provenzano / Gizmodo

Bare i tilfelle du er nysgjerrig, ser de fem nye spillene ut til å være spillbare. Stranger Things: 1984 er en søt 8-bits RPG som fanger sjarmen til selve hitserien godt («Ser ut som jeg valgte en dårlig dag for å slutte,» klager en pikselert liten Jim Hopper når du trykker på askebegeret hans i spillets første scene). Stranger Things 3: The Game, som først ble utgitt i 2019 med blandede anmeldelser, er her også; de tre andre spillene er ikke relatert til noe spesifikt Netflix-merket, men er fortsatt morsomme ved at å få en ball i et hull eller spille kort kan være morsomt når man prøver å fordrive tiden på offentlig transport.

Men det faktum at spillene er morsomme er ikke nødvendigvis en overraskelse. Når Netflix ervervet Kveldsskolestudio, indie-spillutvikleren kjent for å ha noen kultklassikere under beltet, tilbake i september var et godt tegn på at plattformen hadde pulsen på spillscenen og ønsket å finne ut hva slags narrativt spill den hadde påtatt seg å produsere. Faktisk har det mest overbevisende spørsmålet alltid vært mindre «Er disse spillene gode?» » og mer, «Hva gjør de her i utgangspunktet?» «

Stranger Things: 1984 har sjarmerende, retro 8-bits grafikk

Stranger Things: 1984 har sjarmerende, retro 8-bits grafikk
Foto: Brianna Provenzano / Gizmodo

Selv om Netflix fortsatt er den ubestridte kongen av strømming, er det tydelig at plattformen har hatt bekymringer for hvordan den skal holde på kronen, spesielt når den ser nykommeren Disney + lade i sin bane, og truer med å erstatte det innen 2024. Netflix har markedsandeler å beskytte og aksjonærer å blidgjøre, tross alt; firmaet er ikke gå ned uten kamp. Men det som har sprunget ut fra plattformen de siste månedene har vært intet mindre enn en bølge av ukontrollerte forsøk på å skille seg ut fra streaming-kollegene, som for å si det rett ut, lukter av fortvilelse og er rare som faen.

Faktisk ser Netflixs strategier for å bygge abonnenter i 2021 ut til å passe ganske komfortabelt inn i to avdelinger, som jeg er sikker på at ledere forestiller seg de virkelig kule barna vil ha: Have Games og Be. TikTok. I mars i fjor avduket plattformen «Raske latter,«Den TikTok-lignende endeløse rullestrømmen som fungerer som høydepunktet i plattformens komedietilbud. Bare en dag før spillene debuterte på iOS, Netflix også annonsert at det testet en «Kids Clips»-funksjon som tilsynelatende vil bidra til å eksponere unge seere for det omfattende biblioteket med barneinnhold.

Alle elsker videospill, men ingen kommer til å abonnere på en strømmetjeneste bare for å kunne spille Skytebøyler, et spill som av en eller annen grunn egentlig ikke handler om basketball, men som går ut på å plassere en liten basketball med en pistol på enden i en bøyle. Dette setter til side det faktum at du må laste ned spillene separat; du kan ikke bare streame dem rett til Netflix.

Alle elsker TikTok, men ingen vil bruke en endeløs rullefunksjon innebygd i Netflix-mobilappen for å se 15-sekunders klipp av morsomme øyeblikk fra showene på plattformen. Jeg føler at jeg ser svettedråpene danne seg på Netflix sin panne, og det gjør meg ukomfortabel.

Vet du hvor Netflix egentlig bør øke investeringene sine? Dens internasjonale programmeringstilbud, hvor plattformen har hatt lovende suksess i år både i innføringen av mer enn Fokusert på Afrika og produsert i Afrika programmering og med Blekksprutspill, den ubestridte hiten produsert av Sør-Korea. Men ærlig talt, hva vet jeg – jeg er ikke en administrerende direktør, jeg er bare en idiot avhengig av Skytebøyler.

Nye Netflix-spill—Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Skytebøyler, Eksplosjon av kort, og Slå opp-er nå tilgjengelig for nåværende abonnenter på Android og iOS.

Related Videos

Leave a Comment