Det er liv og røre på NDI byggeplass i Lund, hvor det nye lageret skal stå ferdig sommeren 2022. Foto: NDI

NDI Sverige har startet arbeidet med utvidelsen av sitt dekklager i Lund. Investeringen er en del av den strategiske retningen til NDI Group for å gi svenske kunder tilgang til et bredt spekter av produkter med raske og smidige leveranser.

Fysiske lagre med strategiske lokasjoner og raske og effektive leveranser har vært blant de viktigste satsingsområdene for NDI-konsernet, som står bak NDI Sverige. Siden selskapet ble stiftet i 1970 har de jobbet kontinuerlig med å utvide og optimalisere den fysiske tilstedeværelsen med lager i Norden.

– Det handler om å sikre enda bedre leveranser til kundene, utvide vårt produktspekter og få til enda mer effektiv drift av vårt lager, sier René Kristensen, administrerende direktør i NDI Group i Danmark.

– Det nye lageret måler 5.200 m² og vil kunne romme 160.000 dekk. Tanken er at den skal stå klar til innvielse sommeren 2022. I tillegg til den åpenbare fordelen med et større lagerareal, minimeres også intern håndtering takket være et system med hyller og hyller mer effektiv ordreplukking, som gjør driften mer lønnsomt. Til syvende og sist kommer dette kunden til gode som har tilgang til et bredere produktutvalg og raske leveranser, sier Lars-Henrik Forss, driftsdirektør i NDI Sverige.

NDI Sveriges nye lager ventes å stå klart sommeren 2022, omtrent samtidig som det nye sentrallageret i Norge skal stå klart.

DÄKKAVISEN er dekk- og felgbransjens fremste digitale magasin med online dekk- og felgnyheter. I vårt magasin finner du nyheter om dekk, felger, tilbehør, dekkbutikker og dekkmaskiner i Sverige og i utlandet. Vi henvender oss hovedsakelig til dekkverksteder, dekkgrossister, dekkforhandlere, dekkprodusenter, felgprodusenter og generalagenter innen dekk- og felgindustrien, transportører, bilverksteder, bilforhandlere, Trafikverket, Transportstyrelsen, politi, bilteststasjoner og andre. Et uavhengig dekkmagasin med dekk- og felgnyheter for hele dekkbransjen!