Home » Natascha McElhones «Hotel Portofino» ønsker nordiske og nederlandske kjøpere velkommen

Natascha McElhones «Hotel Portofino» ønsker nordiske og nederlandske kjøpere velkommen

by Liv Ullmann

Jan Mojtos München-baserte salgs- og produksjonsselskap Beta Film, hvis Mipcom-liste inkluderer «Sisi» og «La Fortuna», har stengt forhåndssalg over hele Norden og Nederland for serien.dramatiske PBS-ITV «Hotel Portofino». .» Det britiske showet, skapt og skrevet av Matt Baker, har Natascha McElhone i hovedrollene, hvis studiepoeng inkluderer «Ronin», «Californication» og «Designated Survivor».

«Hotel Portofino» ble kjøpt opp av DR for Danmark, SVT for Sverige, NRK for Norge, YLE for Finland og SYN for Island, samt den nederlandske rikskringkasteren NPO. Videre forhandlinger pågår med ulike internasjonale kringkastere.

I de tidligere annonserte avtalene har ITV, BritBox, Sky Italia og Foxtel i Australia sluttet seg til dramaet, produsert av Eagle Eye i samarbeid med Beta Film, mens PBS Distribution har kjøpt rettighetene til Nord-Amerika.

Den seks timer lange serien, sentrert om en britisk familie som emigrerer for å åpne et luksushotell i Italia, fanger den lange litterære tradisjonen til britiske komikere og ekstravagante «uskyldige i utlandet», satt mot det historiske bakteppet av fremveksten av fascismen i Italia av Mussolini.

Showet, gjennomsyret av de frigjorte sosiale holdningene fra 1920-tallet, er satt til den fortryllende og vakre italienske rivieraen. Rollelisten inkluderer også Mark Umbers («King Arthur», «Home Fires») og Anna Chancellor («Fire bryllup og en begravelse», «The Hour»), samt italienske talenter Daniele Pecci («Pride»), Lorenzo Richelmy («Marco Polo») og Rocco Fasano («Skam Italia»).

Serien er regissert av Adam Wimpenny («Blackwood»). Innspillingen ble gjennomført i sommer i Portofino, Italia, og langs den kroatiske kysten.

Showet er produsert av Jo McGrath og Walter Iuzzolino fra Eagle Eye.


Med tillatelse fra Beta Film

Related Videos

Leave a Comment