Home » Nå starter verdens største elektriske innendørs bandyturnering, sendt på Innebandy.TV

Nå starter verdens største elektriske innendørs bandyturnering, sendt på Innebandy.TV

by Liv Ullmann

Volt Hockey World Cup spilles 16. og 17. september i Gavlehovshallen, Gävle. Turneringen er den største elektriske innebandyturneringen i verden og samler lag fra Europa og Nord-Amerika. Du kan se alle spillene gratis på Innebandy.TV.

Volt Hockey World Cup er sesongens høydepunkt for elektrisk innendørsbandy. Totalt samles 25 lag fra Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, USA og Canada i Gävle og Gavlehovshallen til en todagers turnering.

– Som den største elektriske innebandyturneringen i verden er Volt Hockey World Cup virkelig fantastisk, sier Jonatan Petersson, innebandysjef i Svensk Floorball og fortsetter:

– Som et arrangement, men også med det langsiktige målet å bidra til en meningsfull aktiv fritid for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Helt i tråd med det vi ønsker å oppnå med Svensk Indoor Bandy.

Det spilles 2×15 minutter i tre forskjellige klasser. Divisjonene er delt inn i to ulike grupper før sluttspill for alle klasser.

Alle Volt Hockey World Cup-spill sendes gratis på Innebandy.TV, noe Jonatan Petersson synes er veldig givende.

– Det at vi nå gir allmennheten muligheten til å se en ny type innendørsbandy på Innebandy.TV er fantastisk og helt rettferdig. Vi ønsker å gjøre våre tre spilleformer innen para innendørsbandy mer synlige, og elektrisk innendørsbandy er en av dem.

Du kan se alle kampene i Volt Hockey World Cup – Her!

Mer informasjon om turneringen og se programmet på den offisielle nettsiden – Her.

Related Videos

Leave a Comment