Home » Mourinho og Spalletti utviste på toppen

Mourinho og Spalletti utviste på toppen

by Russell Crowe

José Mourinho har en vanskelig uke bak seg.

Torsdag gikk hans Roma 1-6 borte mot norske Bodø/Glimt i Conference League-gruppekampen og portugiseren bygget virkelig opp igjen de elleve før kampen mot Napoli. Mange av de som har spilt i Norge siden starten har ikke en gang fått sitte på benken i den italienske toppen.

Postet på tribunen

Men endringene hadde ikke ønsket effekt, og det haltende spillet i andre omgang ble for mye for Mourinho som luftet sinnet på dommeren før han fikk sitt andre gule kort og ble sendt til tribunen.

I tilleggstid var Napoli-trener Luciano Spalletti også sint, og fikk direkte rødt kort.

0-0 betyr at Roma satte en stopper for den åtte kamper lange seiersrekka til serieleder Napoli. Den italienske hovedstaden parkerer på fjerdeplass i Serie A-tabellen.

Kryss også i den andre italienske toppen i kveld

Inter har lenge prøvd å gå mot seier hjemme mot Juventus.

Åpningsmålet kom i løpet av 16 minutter av første omgang, da Hakan Calhanoglu først slo et skudd på tverrliggeren og den bosniske spissen Edin Dzeko holdt deretter ledelsen i andre omgang på 1-0.

Men i sluttfasen av kampen tok Juventus straffe etter at Inters Denzel Dumfries reiste seg med et spark på Alex Sandro i 16-meteren. Paulo Dybala tenker seg om, sparer poengene til bortelaget med en trygg kantspiller og kampen ender 1-1.