Home » Mourinho i seksmåls ydmykelse i Norsk tannbørsteklubb

Mourinho i seksmåls ydmykelse i Norsk tannbørsteklubb

by Russell Crowe

Jose Mourinhos Roma ble ydmyket 6-1 i Europa League-konferansen torsdag i Bodø/Glimt, de norske mesterne hvis fans er kjent for å bære gigantiske gule tannbørster på kamper.

Bodo/Glimt, som spilte sin 11. europeiske kamp for sesongen, overveldet de italienske gigantene som slet i to-graders temperaturer på kunstig bane rett innenfor polarsirkelen.

Erik Botheim scoret hat-trick for nordmennene med kaptein Patrick Berg, Ola Solbakken og Amahl Pellegrino som pøste på elendighet for Mourinho.

Bodo / Glimt vant den norske tittelen for første gang i sin 104-årige historie forrige sesong.

Fansen deres har blitt store kuriositeter i sporten for deres vane med å vifte med gigantiske, gule tannbørster på tribunen.

Carlos Perez scoret et trøstemål for et endret Roma-lag som hadde vunnet sine to første gruppe C-kamper, scoret åtte mål og bare sluppet inn ett.

Mourinho ville imidlertid hatt et øye med helgens Serie A-oppgjør med Napoli som leder ligaen i Italia med åtte seire på åtte kamper.

Mourinhos tidligere arbeidsgivere Tottenham tapte også, og tapte 1-0 mot Vitesse Arnhem i gruppe G.

Tottenham-manager Nuno Espirito Santo har endret startoppstillingen fullstendig med spillere som Harry Kane, Son Heung-min, Cristiano Romero og Hugo Lloris som ikke reiser til Nederland.

Channel 2-laget ble til slutt beseiret av Maximilian Witteks mål i det 78. minutt.

AFP

Related Videos

Leave a Comment