Home » Motorola Solutions, verdens ledende leverandør av kritisk sikkerhetskommunikasjon

Motorola Solutions, verdens ledende leverandør av kritisk sikkerhetskommunikasjon

by Edvard Munch

Motorola Solutions tilkoblede utrykningskjøretøy for fremtiden på turné i Europa. Fullintegrerte teknologier som kan installeres diskret i alle typer kjøretøy viser hvordan dagens myndigheter og organisasjoner med sikkerhetsoppgaver (BOS) kan dra nytte av intelligent og sikkerhetskritisk programvare, video og kommunikasjonsløsninger.

«Den største utfordringen for trygg og effektiv beslutningstaking i dagens operasjoner er tilgang til sanntidsinformasjon,» sier Axel Kukuk, Country Manager Tyskland hos Motorola Solutions. «Enten du er på patrulje, under en veikontroll eller innsamling av bevis, er tilgang til relevant informasjon på stedet avgjørende for suksessen til en operasjon og sikkerheten til nødetatene.»

Motorola Solutions Networked Emergency Vehicle er utstyrt med intelligente videoløsninger, programvare, stemmestyring for sikker kjøring og de nyeste radioløsningene som kombinerer TETRA og 4G-LTE tale- og datakommunikasjon. Den nye Apple CarPlay-baserte programvareløsningen gir nødetatene muligheten til å få tilgang til data fra kjøretøyet via et enkelt, intuitivt grensesnitt og behandle det i forbindelse med en operasjon. Videoløsninger lar deg observere og analysere hva som skjer i og utenfor kjøretøyet. Det betyr at trusler kan gjenkjennes i god tid og ved nødstilfelle kan det sendes umiddelbare varsler til andre nødetater. Det tilkoblede utrykningskjøretøyet gir politimyndighetene alle verktøyene de trenger for å samle etterretning, behandle bevis nøyaktig og effektivt, koble opp med andre nødteam eller bygge situasjonsbevissthet.

Motorola Solutions» nettverkstilkoblede utrykningskjøretøy er for tiden på turné i Europa for å vise frem den siste teknologiske utviklingen til kunder, salgspartnere og det interesserte publikum. På reise fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Belgia, Tyskland, Luxembourg til Frankrike, tilbyr han innsikt i dagens og morgendagens teknologi før han returnerer til Motorola Solutions Innovation Centre i London.

Løsninger i kjøretøy:

Om Motorola SolutionsMotorola Solutions er en ledende global leverandør av sikkerhetskritiske kommunikasjonsløsninger for myndigheter, sikkerhetsorganisasjoner og bedrifter. Fokusert på digital radio, videosikkerhet og tilgangskontroll, kommandosenterprogramvare, administrerte og støttetjenester, tilbyr våre løsninger kundene en total integrert portefølje som bidrar til å gjøre byer tryggere og bedrifter mer effektive. Les mer om www.motorolasolutions.de.

Pressekontakt:

Susanna Toro
Motorola Solutions
Mobil: +49 (0)1726161773
Susanne.Stier@motorolasolutions.com

Originalt innhold fra: Motorola Solutions kringkastet av news aktuell

http://ots.de/544e9a

Related Videos

Leave a Comment