Home » Mohammed Shami: Hatere, Mohammed Shami er tøffere enn du tror | Cricket nyheter

Mohammed Shami: Hatere, Mohammed Shami er tøffere enn du tror | Cricket nyheter

by Russell Crowe
Pacer har kommet seg etter skader og personlige problemer i det siste og er mentalt sterk nok til å håndtere det siste angrepet på ham på sosiale medier
En cricketkamp kan vinnes eller tapes, og det spiller ingen rolle utover en dag eller to. Men hatet består. Som lukten av forråtnelse som ikke kan skjules av duftene fra Arabia.
Det enestående onlineangrepet, på grunn av hans tro, på Mohammed Shami, som ikke gjorde det like bra som alle medlemmene av teamet hans mot Pakistan, kan være alvorlig nok til å knekke ham.

Du kan sannsynligvis ikke stille spørsmål ved den beste fartsspilleren av alle formater hvis han sier «nok» og bestemmer seg for å avslutte spillet midt under et verdenscup etter dette brutale angrepet. Men hvis du kjenner Shami, kan du være sikker på at han ikke gjør det.

Innfødte i Uttar Pradesh, som dro til Calcutta som gutt for å tjene til livets opphold som cricketspiller, er ikke noe mer enn en fighter. Enten det er skader, religiøst trangsynthet, familieproblemer eller vektproblemer, har Shami alltid vært på en veldig vanskelig vei fra den tiden buelyset var på ham. I 2016 ble Shami angrepet av muslimske fundamentalister bare fordi han la ut et bilde av sin kone uten burka. To år senere gikk hans personlige liv tapt, og det var et punkt hvor det føltes som om hans internasjonale karriere kunne være over.
Det var like etter den tumultariske fasen i livet hans at han dro til England og møtte media etter å ha spilt en strålende trolldom på Edgbaston. Til og med indiske medier unnskyldte seg litt for å stille ham det uunngåelige spørsmålet, men Shami tok nesten ansvaret for å snakke om det. «Problemene i mitt personlige liv har gitt meg styrke til å kjempe enda hardere for å bevise meg selv på banen,» sa Shami. Han gikk talen.

Og nå er det en skitten kamp bare fordi noen indiske cricketbrukere ikke har hatt en søndagskveld de hadde planlagt for seg selv.
Det faktum at Pakistans første spiller Mohammad Rizwan, som slo Shami med balltre på søndag, tvitret tirsdag: «Den type press, kamper og ofre en spiller møter for sitt land og sitt folk er umåtelig. @ Md-Shami11 er en stjerne og faktisk (en) av de beste bowlerne i verden. Vennligst respekter stjernene dine. Dette spillet bør bringe folk sammen og ikke splitte dem. #Shami #PAKvIND «, kan øke drivstoffet til bigots.

Men forhåpentligvis vet lagledelsen Shamis betydning og vil sannsynligvis gjøre sitt beste for å holde fartsspilleren unna.
Det ville i hvert fall mentoren MS Dhoni. Han, som kaptein, hadde overbevist en halvfitt Shami til å spille gjennom smerte i verdensmesterskapet i ODI 2015, noe som forsterket skaden hans og som et resultat tapte han et år med internasjonal cricket. For Indias skyld!

Og det bringer oss til den minst viktige delen av hele Shamis narrativ: dens nåværende T20-form. Han ga bort 43 poeng på sine fire overs mot Pakistan, og dette har ført til en diskusjon om at tempomannen ikke er egnet for T20s.
Shamis nylige rekord i IPL antyder imidlertid noe annet. På seks kamper for Punjab Kings i UAE tok Shami 11 wickets med et gjennomsnitt på 14,64 og en økonomisk rate på 6,71. Så hvis dagens form skal tas i betraktning, vil Shami, sammen med Jasprit Bumrah, være de to bowlerne som vil bli med på laget hver dag.
Men det er tankene hans som må ha tatt julingen og om en uke får vi vite om han gjorde det.

Related Videos

Leave a Comment