Home » Mohamed Salah, Karim Benzema, Kylian Mbappe og Erling Haaland blant Europas spreke spillere | Fotballnyheter

Mohamed Salah, Karim Benzema, Kylian Mbappe og Erling Haaland blant Europas spreke spillere | Fotballnyheter

by Russell Crowe

Mohamed Salah leder Premier League-måltabellen og Jamie Carragher sier at ingen spillere i Europa presterer på et høyere nivå, men hva sier tallene?

Den egyptiske spissen har scoret seks mål og scoret tre målgivende pasninger i sine syv ligakamper denne sesongen og produserte et vanlig, spektakulært personlig spill i 2-2 uavgjort mot Manchester City på Super søndag.

«Jeg tror ikke det er noen som spiller bedre i verden eller i Europa for øyeblikket,» sa Carragher etter sluttsignalet. «Rekorden hans tidligere denne sesongen var helt enestående.»

Bruk Chrome-nettleseren for en mer tilgjengelig videospiller

Jamie Carragher sier Mohamed Salah er en av Europas beste spillere og oppfordrer klubben til å binde spissen til ny kontrakt

GRAFISK

Som dette, Og noen andre som utfordrer Salah for den kappen? Uten tvil er det én spiller som er i gang basert på hans nåværende form: Real Madrid-spissen Karim Benzema, som scoret ni mål på syv kamper og også scoret syv assist.

Faktisk fjerner Sky Sports Power-rangeringen enhver subjektivitet. Algoritmen bruker en fast formel for å rangere spillernes form basert på startposisjoner og tildeler poeng for 35 kampdagers statistikk, ikke bare mål og assists.

Jeg tror ikke det er noen som spiller bedre i verden eller i Europa for øyeblikket.

Jamie Carragher

Resultatet? Benzema overgår Salah som Europas beste spiller med best marginer – med Erling Haaland, Kylian Mbappe, Edin Dzeko Og Mikel Oyarzabal i jakten.

Basert utelukkende på involvering på mål, er den franske landslagsspilleren også ute på egenhånd med 16 i La Liga denne sesongen: seks færre enn Haaland og sju færre enn Salah og Bayer Leverkusen-midtbanespilleren. Florian Wirtz.

Utrolig nok kommer Haaland på andreplass til tross for at han kun har spilt fem seriekamper, etter å ha gått glipp av de to foregående kampene på grunn av en muskelskade som vil føre til at 21-åringen går glipp av Norges kommende VM-kvalifiseringskamper mot Tyrkia og Montenegro.

Når det gjelder representasjon i Premier League, West Ham-spissen Michele Antonio ligger på nummer fem i Europa med fem mål og tre målgivende pasninger på bare seks starter, mens Jamie Vardy, Paul pogba, Abdoulaye Doucoure Og Gabriel Jesus alle på topp 20.

Og det siste året?

Ballon d’Or-nominerte forventes å bli annonsert på fredag ​​etter at fjorårets prisutdeling ble kansellert på grunn av pandemiskrisen.

Ved å bruke de samme metodene som ovenfor de siste 12 månedene, Lionel Messi troner suverent for ren form – med argentineren som ønsker å utvide Ballon d’Or-rekorden til syv i år.

Bilde:
Lionel Messi sjokkerte verden da han forlot Barcelona og kom til PSG gratis i sommer

Bak argentineren er det en gruppe spillere, men vi kan se en merkbar endring av vaktholdet, med Mbappe, Bruno Fernandes og Haaland i folden.

For det meste, Robert Lewandowski han er nummer to, foran Benzema og Mbappe.

Ingen spiss i Europa kommer imidlertid i nærheten av Lewandowski på grunn av kraften i å score. Bayern München-spissen har scoret 47 ligamål de siste 12 månedene. For å kontekstualisere, følger Haaland sporet hans med 32 til navnet hans.

Robert Lewandowski scoret to ganger i Bayerns storseier over Dynamo Kiev
Bilde:
Robert Lewandowski er blant favorittene til årets Ballon d’Or

Legg til seks målgivende pasninger i løpet av den perioden, og den polske landslagsspilleren registrerte en retur på 53 mål – seks flere enn Benzema.

GRAFISK
Bilde:
Romelu Lukaku er på sjetteplass for involvering i samlede mål siden 1. oktober 2020 – etter å ha kommet til Chelsea fra Inter Milan for 97,5 millioner pund i sommer

Til tross for at han leder tabellen, sklir Messi til fjerde på målforviklinger, sammen med nåværende lagkamerat Mbappe, noe som tyder på at 34-åringen potensielt har bidratt mer til det totale spillet hans, i tillegg til å ha mottatt bemerkelsesverdige økninger fra sine åtte mål scoret utenfra. eske.

Se europeiske hotshots direkte på Sky Sports denne uken

Lewandowski vil sannsynligvis være i ledelsen når Polen møter San Marino på lørdag og Albania på tirsdag, med begge kampene direkte på Sky Sports rød knapp.

Den portugisiske trioen Andre Silva, Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo er også klare for internasjonal action foran Skys kameraer med en vennskapskamp mot Qatar på lørdag før de er vertskap for Luxembourg på tirsdag.

Related Videos

Leave a Comment