Home » Millage forslag, rådsplasser i stemmeseddelen for tirsdag | Nyheter, sport, jobb

Millage forslag, rådsplasser i stemmeseddelen for tirsdag | Nyheter, sport, jobb

by Russell Crowe

Bystyrevalg finner sted på tirsdag i fylkene Dickinson og Iron, inkludert et omstridt løp i Iron River hvor fire kandidater kjemper om to seter.

En håndfull valg vil også bli avgjort, spesielt i Norge-Vulcan skolekrets. Valglokalene er åpne fra 07.00 til 20.00

JERNELV

Iron River-nominerte til to komitéseter er de sittende Anthony Clements og Rodney Dood, som utfordres av Keith D. Hamel og Mark Polley.

NORGE

Fire medlemmer av bystyret er i en avstemning om fire mandater. Bret Kramer, Jeff Muraro og Scott Popp ser etter hele perioden, mens Rico Meneghini er den eneste kandidaten for en delperiode som utløper i november 2023. Blant de fulle kandidatene skal de to som får flest stemmer velges for fire-tre år, mens den kandidaten som oppnår tredje høyeste antall stemmer, velges for to år.

JERN FJELL

På Iron Mountain er Dale Alessandrini uimotsagt for gjenvalg i avdeling 1; nykommeren David A. Farragh er uimotsagt i avdeling 2, hvor William Revord går av; og Cathy Tomassoni, som ble utnevnt i mai til å fylle en ledig stilling, er uimotsagt i avdeling 3. Alle valgperioder er fire år. De fire generelle setene til Iron Mountain City Council er ikke en del av årets valgsyklus.

KINGSFORD

I Kingsford er de sittende Dennis Baldinelli og Joe Groeneveld ubestridte i fire år i bystyret.

GAASTRA

I byen Gaastra, Iron County, stiller den sittende Thomas Place som ordfører, mens Randy Clements og Delsey Treado er uimotsagt for to stillinger i bykommisjonen.

CASPIAN

I byen Caspian står Michael Stachowicz og Handmaiden Thurston uimotsagt om to komitéseter.

SKOLER NORGE-VULCANO

Norge-Vulcan skoledistrikt foreslår en 10-årig avgift på 2 mill for å finansiere konstruksjon, sikkerhet, teknologi eller andre autoriserte oppgraderinger. Distriktet inkluderer byen Norge, Norway Township og Waucedah Township i Dickinson County og Faithorn Township i Menominee County.

Skolemillage, som representerer en eiendomsskatt på 2 dollar per 1 000 dollar av skattepliktig verdi, ville generere et estimat på 378 496 dollar når den først ble samlet inn i 2022.

BATES KOMMUNE

I Bates Township, Iron County, blir velgerne bedt om å fornye en skatt på 2 mill for fire år for veireparasjoner, fra og med i år. Det ville generere anslagsvis 115 145 dollar det første året.

MASTODON KOMMUNE

Mastodon Township-velgere i Iron County vil bli bedt om å fornye en generell driftsmillage på 1,5 millioner, eller 1,50 dollar per 1000 dollar av skattepliktig verdi, i fem år. Avgiften vil øke med omtrent 127 587 dollar når den først ble innkrevd i 2022. Mastodon Township vil søke fornyelse av en medfølgende avgift på 1,5 mill for veiforbedringer i fem år, også med start i 2022.

Dagens siste nyheter og mer i innboksen din

Related Videos

Leave a Comment