Home » Microsoft overgår Apple som det mest verdifulle selskapet i verden

Microsoft overgår Apple som det mest verdifulle selskapet i verden

by Russell Crowe

G.God morgen.

Vi starter dagen med nok en rekke positive bankresultater, som bekrefter oppgangen for britiske långivere når de kommer ut av pandemien.

NatWests overskudd før skatt tredoblet seg fra i fjor til 1,1 milliarder pund, mens inntektene var på 1,8 milliarder pund. Ikke desto mindre, en rettssak på 294 millioner pund og en oppførselssiktelse knyttet til bankens spørsmål om hvitvasking av penger.

Det følger like optimistiske tall fra Barclays, HSBC og Lloyds, som alle har nytt godt av overføringen av forventede tap fra tap på fordringer til sine balanser.

5 ting å starte dagen

1) Sunak bruker pandemien for å rettferdiggjøre tsunamiutgifter, sier IFS Kostnadene knyttet til pandemien representerer bare en femtedel av kanslerens planlagte utgifter, konkluderer Institute for Fiscal Studies.

2) Facebooks morselskap endrer navn til Meta Rebrand reflekterer selskapets satsing på å kombinere sosiale medier, videosamtaler, spill, underholdning og jobb hjemme i en oppslukende VR-verden.

3) Wizz Airs leder ble sparket etter brudd på handelsreglene András Sebők, lavprisflyselskapets forsyningssjef, kjøpte og solgte aksjer ved 114 forskjellige anledninger uten å informere FCA.

4) Amazon ble oppslukt av kaos i forsyningskjeden Salgsveksten avtar kraftig ettersom Apple også advarer mot driftsstans.

5) Biden stikker de rike med et skatterazzia på 2 billioner dollar Forslagene appellerer også til amerikanske selskaper med en minimumsskattesats på 15 %.

Hva skjedde i løpet av natten?

Asiatiske aksjer og amerikanske futures falt fredag ​​etter skuffende oppganger fra Amazon og Apple og ettersom tradere veide svingninger i obligasjonsmarkedet på grunn av bekymringer om inflasjon og pengepolitiske innstramminger.

Aksjene var lavere i Japan, Australia og Sør-Korea. Nasdaq 100-futures presterte dårligere enn sine S&P 500-motparter. Apple og Amazon falt i vedvarende handel, noe som signaliserte et fall på mer enn 200 milliarder dollar i markedsverdi kombinert med gjenåpning av aksjer. USA. Dette overskygget de optimistiske synene på bedriftens resultater som tidligere førte til at Wall Street nådde rekordavslutning.

Hong Kongs Hang Seng ledet fallet, ned 0,7 prosent. Nikkei fikk 0,25pc, mens SSE Composite fikk 0,6pc.

Kommer i dag

bedriftens: NatWest (Mellomresultater); Glencore, Computacenter, ConvaTec (Kommersielle oppdateringer)

Økonomi: Godkjenning av boliglån, forbrukerkreditt (Storbritannia); BNP, konsumprisindeks (MEG SELV); personlig forbruksutgifter, personlig inntekt, Chicago PMI (vi)

Related Videos

Leave a Comment