Home » Michael Hunter: «Jeg vil gjerne være Anthony Joshuas trener»

Michael Hunter: «Jeg vil gjerne være Anthony Joshuas trener»

by Roald Amundsen

Anthony Joshua trenger å sette seg inn i «kamplovene» til tross for årene i ringen, mener tungvekteren Michael Hunter.

Både amerikanske og britiske jagerfly led nederlag i hendene på den tidligere ubestridte cruiservekten – og nåværende tre tungvektsbelter. Hunters tap kom i cruiservekt, mens Joshua mistet IBF-, WBA- og WBO-beltene til Usyk i september.

Joshua er satt til en omkamp tidlig i 2022 med Usyk, og Hunter tror han vet hvordan han kan bidra til å forbedre den nedlagte mesteren.

snakke med Sky Sport, antydet han også at han visste at nederlaget ville komme på Tottenham Hotspur Stadium.

«Det gikk akkurat som jeg sa det ville gå,» sa han.

«Anthony Joshua gjorde akkurat det jeg sa. Spillplanen han kom ut med, den strategiske spilleplanen eller trenerne hans, jeg ville ikke gi ham alt.»

«Å gå ut dit og prøve å bokse en ren bokser var ikke det beste trekket for ham, men jeg tror han kan forbedre seg i neste kamp.»

Joshua har vært i Amerika på en omvisning i treningssentre i California og Texas, og bør legge til treningsteamet sitt, hvis ikke gjøre direkte erstatninger. Hunter ville at Joshua skulle besøke ham for å gi ham noen råd.

«Det er morsomt, for når han gikk rundene sine, sa jeg: «Jeg skulle ønske han kunne ta en tur rett dit jeg er nå.» Jeg skulle ønske jeg kunne være treneren hans, sa Hunter.

«Jeg tror bare jeg ville være i stand til å lære ham mye forskjellig, eller vise ham mye forskjellig, for han er åpenbart en fighter, men jeg føler at han egentlig ikke kjenner lovene for kamp.»

«Han kjenner reglene, men det virker for meg som han ikke vet hvordan han skal anvende kampens lover.»

«Mange av disse gutta, vi kan bruke Andre Ward for eksempel. Han er ikke den mest talentfulle personen, men han er veldig strategisk i det han gjør.»

«Vi vet alle at det er en læringskurve for Anthony Joshua. Han har fortsatt å vokse siden OL. Han blir bare bedre.»

«Jeg tror det vil gå bra. Det er en god mulighet til å ta hevn.»

Related Videos

Leave a Comment