Home » Mette-Marit må avlyse den offisielle avtalen

Mette-Marit må avlyse den offisielle avtalen

by Edvard Munch

Hva var grunnen?

Helse spiller ingen rolle! Mette-Marit må avlyse den offisielle avtalen

Prinsesse Mette-Marit av Norge måtte avlyse en offisiell avtale av helsemessige årsaker

Av Ole Hagen, Getty Images

Prinsesse Mette-Marit av Norge (49) måtte avlyse en offisiell avtale av helsemessige årsaker. Kongefamilien avslører hvorfor.

Kronisk Mette-Marit sykdom gir problemer

Prinsesse Mette-Marit av Norge er blant annet gudmor for kvinnesenteret «Stella» til Norges Røde Kors i Oslo. Prinsessen hadde en offisiell avtale der tirsdag for å markere tiårsjubileet. Under besøket ble tilstanden hennes gradvis forverret til hun til slutt måtte gi opp møtet med de lokale frivillige. Et sjokk for alle involverte.

Kongefamilien offentliggjorde senere årsaken i et Instagram-innlegg: Kronprinsessen hadde nok en gang gjort det vanskelig for henne å lide av kronisk lungefibrose, som hun ble diagnostisert med i 2019. Det er en uhelbredelig tilstand som gir arrdannelse.lungevev. Som et resultat blir Mette-Marit raskt utslitt, lider av kortpustethet og ubehag. På grunn av bivirkninger måtte kronprinsessen noen ganger til og med fraktes til Rikshospitalet i Oslo.

Anbefalt redaksjonelt innhold

Her finner du relevant innhold fra den eksterne plattformeninstagram, som fullfører artikkelen. Du kan enkelt vise og skjule innhold med bare ett klikk. Du finner flere innstillinger iPersonvernsenterÅ GJØRE.

Føler seg skyldig fordi hun ikke kan holde alle avtalene

Related Videos

Leave a Comment