Home » Mette-Marit kan puste: sønnen Marius er singel igjen!

Mette-Marit kan puste: sønnen Marius er singel igjen!

by Ashley Olsen

Nordmenn har lenge lurt på om Mette-Marits eldste sønn Marius tok det riktige valget da han introduserte Playboy-stjernen Juliane Snekkestad som sin kjæreste for fire år siden. Men 25-åringen var dypt forelsket og som sønn fra morens første ekteskap fikk han gå fritt – uten kongelige plikter.

Kronprinsesse Mette-Marit: Bør hun trøste sønnen nå?

Tilsynelatende har modellen Juliane skilt lag med kjekke Marius. Fordi den norske nettavisa «Nettavisen» sa til 26-åringen: «Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre og jeg føler meg mye bedre nå.» Au! Det ser ut som kjærlighetssorg for Marius! For drømmen om å ha funnet svigerdatteren til den kommende dronningen av Norge burde ha sluttet med henne. 25-åringen blir ikke alene lenge, det er en god kamp. Likevel bodde han sammen med den borgerlige Juliane i fire år – hun forsto hans evige kamp eller balanse mellom kronen og det vanlige livet.

Kronprinsesse Mette-Marit delte samme skjebne med Juliane

Mette-Marit har også en middelklassebakgrunn og måtte gjennom en ganske vanskelig vei før folket i Norge tok henne til sine hjerter som sin fremtidige dronning. Derfor sto hun alltid ved siden av sønnens venn med åpent øre. Juliane bodde ganske isolert med Marius og deres to hunder, Louie og Gabbana, i et hus i Tønsberg, sør for Oslo. Hva som skjer med modellen nå, la hun åpent til nettavisen «Nettavisen».

Related Videos

Leave a Comment