Home » Mette-Marit fra Norge: Hvor lenge tåler datteren din?

Mette-Marit fra Norge: Hvor lenge tåler datteren din?

by Ashley Olsen

Hvor lenge vil prinsesse Ingrid Alexandra orke det? Moren hennes Mette-Marit fra Norge er alvorlig syk og prinsessen må holde seg sterk. Tronarvingen skjuler sin tristhet bak smilet.

Den alvorlige sykdommen til Mette-Marit fra Norge

Mette-Marit fra Norge lider av en uhelbredelig sykdom – lungefibrose. Ved denne sykdommen omdannes lungevevet av bindevev. Lungene er arr. Dette gjør det vanskeligere for blodårene å absorbere oksygen. Resultatet er kortpustethet. Det vil være spesielt vanskelig for familien hans. Ikke minst fordi helsen til Mette-Marit ser ut til å bli dårligere. For bare noen måneder siden måtte hun avlyse alle avtaler og ta det med ro. Datteren prinsesse Ingrid ser ut til å ha det vondt. Ikke bare fordi moren er alvorlig syk, men også fordi hun må ta plassen hennes. Mye for 18 år gamle skuldre…

Hvor mye lenger må prinsesse Ingrid lide?

Hun har imidlertid ikke tid til tristhet. Prinsessen må være sterk! Hun løper fra en avtale til en annen og har alltid et smil om munnen. Hun vet ikke noe annet. Men kanskje prinsesse Ingrid skjuler tårene sine bak det sjarmerende smilet. Presset er stort og å bekymre seg for hennes elskede mor er vanskelig for henne. Forhåpentligvis blir Mette-Marit snart bedre så hun i det minste kan avlaste datteren litt ballast.

Kongelig avkom: arvingene til morgendagens trone

Related Videos

Leave a Comment