Home » Mette-Marit fra Norge: Gravid, hun lette etter en ny mann på «Lusthaus»

Mette-Marit fra Norge: Gravid, hun lette etter en ny mann på «Lusthaus»

by Russell Crowe

Etter å ha en baby i magen, lette Mette-Marit etter en far til barnet sitt. Ved å gjøre det lot hun ingen sjanse ubemerket … (Serie: Secret Files Royal)

Litt beruset i genser, i trange tights med leopardmønster, stiletthæler og fjærboa – slik satt en ung blond jente i det norske TV-programmet «Lusthaus» i 1996 og hadde på seg blitt sett av de deltakende mennene. Hun satt frekk der med en ganske stor munn. At denne jenta senere skulle bli kronprinsesse av Norge – var det ingen som ville ha mistenkt og absolutt ikke trodd.

«Mette er en jente som har begge beina på skyene. Hun ble arrestert i India og deportert fra landet. Hun besvimte i Calcutta. Nå leter hun etter en mann. Velkommen til TV-programmet «Lusthaus», programleder Silvany Bricen introduserte blondinen til det ville tidligere livet. «Ser du etter en prins?spurte moderatoren. Mette-Marit ristet på hodet og svarte frekt: «Jeg liker slemme gutter!»

Deltakerne til kuppelshowet, en håndfull unge menn på jakt etter kvinner, jublet entusiastisk. Det ingen ante: Mette hadde en hemmelighet under den løse genseren. Hun var gravid i femte måned. Barnets far, Morten Borg, en dødsdømt dørvakt, hadde rett og slett latt henne sitte. Hun var uheldig den kvelden: hun kunne ikke finne en mann i TV-programmet. Det var først tre år senere at kronprins Haakon ble forelsket i den frekke stjernen i kuppelshowet. Den useriøse videotapen av showet «Lusthaus» med Mette-Marit Tjessem har forsvunnet i arkivet i kjelleren på TV-Norge stasjon i Oslo. For øyeblikket …

Men sommeren 2008 sto TV-sjef Pål Traelvik i TV-kanalens redigeringsrom og så på en monitor. Reporterne hadde den gamle Mette-Marit-videoen, den er fantastisk! Han applauderte. I 1996 var hun fortsatt ukjent. Men tolv år senere visste alle at hun hadde oppdaget «Lusthaus»-showet med Mette-Marit i arkivet. Det han så gjorde TV-direktøren målløs. «Denne opptredenen er kronprinsessen av Norge. «Denne videoen vakte sensasjon! Jeg var bare ikke så sikker på at prinsesse Mette-Marit ville like «tilsto TV-sjefen. Han ønsket å reposte filmen til TV-kanalens 20-års jubileumssending. Men litt senere ringte den røde telefonen hos sjefredaktøren. «Denne videoen ble blokkert noen dager før prins Haakon og Mette-Marits forlovelse med et sendeforbud,» innrømmet TV-talskvinne Ingrid Medhus. Et par Secret Service-herrer dukket plutselig opp i redaktøren og gjorde bekymringene sine klare.

I 2001, året for ekteskapet til Kronprintz Haakon og hans Mette, brøt helvete løs i Oslo. Hele Norge hvisket den unge kvinnens gale fortid. Gamle venner fra utelivet ville selge sine historier om prinsessens dobbeltliv. Rykter om utpressing brøt ut. «Prins Haakon var desperat. Han ønsket å gi fra seg tittelen og tronfølgen og flykte fra slottet sammen med Mette-Marit,» avslørte hoffekspert Monika Birkelan.

Secret Service lette febrilsk etter Mettes tidligere kompanjonger som ville selge pinlige private bilder og hemmeligheter til tabloidaviser. Uten sminke, tårer i øynene og en nølende stemme, tilsto hun i et TV-intervju bare dager før bryllupet: «I løpet av denne tiden var det viktig for meg å gå utover grensene for hva som ble akseptert. « Og videre: «Jeg kommer meg unna narkotika. Dessverre kan jeg ikke starte livet på nytt. Jeg levde veldig oppløst og betalte dyrt for det.»

Men selv etter bryllupet fant ikke prinsessen hvile. Tidligere søkte Mette-Marit mer og mer. Sporene førte til de mørkeste krokene av Oslos uteliv. Hans verden på den tiden var diskoteker og nattklubber. Hun bodde sammen med husokkupanter i tomme leiligheter i arbeiderbydelen Oslo. Til og med hennes egen far, Sven O. Høiby, solgte datterens private bilder og dokumenter. Heldigvis har imidlertid det norske folk tilgitt sin kronprinsesse alt.

Vil du vite mer?
Denne artikkelen og andre spennende artikler er tilgjengelig i,Det nye bladet«. Nå i kiosken!

© Das Neue Blatt, Bauer Media Group

Related Videos

Leave a Comment