Home » Mette-Marit fra Norge: Fem bilder til 50-årsdagen

Mette-Marit fra Norge: Fem bilder til 50-årsdagen

by Ashley Olsen

Det norske palasset gratulerte kronprinsesse Mette-Marit med 50-årsdagen 19. august via Instagram og publiserte fem bilder.

Annonse for leverandør Glomex nektet via leverandørsamtykke

På landet, med bøker og i private stunder

Kongefamilien ønsket på hans offisielle Instagram-konto: «Gratulerer med dagen, kronprinsesse Mette-Marit!» Det var også en ballong-emoji.

Det er også et nytt portrett blant de fem bildene som er lagt ut. I den smiler kronprinsessen på landsbygda og har på seg et langermet hvit- og blåstripete antrekk. I likhet med ektemannen Haakon (50) regnes hun som en naturelsker.

På et annet bilde kan Mette-Marit ses sittende på gulvet, omgitt av bøker. Dette hyller at hun i årevis har vært en av de viktigste ambassadørene for norsk litteratur i inn- og utland.

Slottet publiserte også tre private bilder: ringbytte med Haakon, som ung mor med sine tre små barn og et svart-hvitt-bilde fra barndommen. Hun stråler da rampete foran kamera i kjeledress.

Annonsering for Instagram-leverandør nektet via samtykkeleverandør

Hun fester med Haakon 25. august

En måned før Mette-Marit var mannen hennes 50 år. Den aktuelle meldingen minner nok en gang om at begge skal feire sin spesielle dag sammen: «På fredag ​​neste uke samler de gjester fra hele landet til fest på slottsgården. Denne dagen sammenfaller med bryllupsdagen til arvingparet. ”

For 22 år siden sa Haakon og Mette-Marit ja til tross for mye motstand. Til å begynne med var mange nordmenn uenige i valget av tronfølger fordi hans forlovede hadde tatt med seg et uekte barn og hun hadde en fortid med ville narko og festing. Men Haakon skal ha blitt forelsket ved første blikk på en musikkfestival i 1999.

Etter bare seks måneder ble de to forlovet og den fremtidige kongen seiret over all kritikk. Ekteparet hadde datteren Ingrid Alexandra (19 år) og sønnen Sverre Magnus (17 år). Med sin vennlige holdning og disiplin har Mette-Marit for lengst overbevist alle skeptikerne.


En mening: Denne rapporten er en del av en automatisert nyhetsbyråtjeneste på stedet, som opererer under strenge journalistiske retningslinjer. Den vil ikke bli redigert eller verifisert av AZ-nettredaksjonen. Send dine spørsmål og kommentarer til feedback@az-muenchen.de

Related Videos

Leave a Comment