Home » Master & Dynamics første par spillhodetelefoner er dyre

Master & Dynamics første par spillhodetelefoner er dyre

by Russell Crowe

Bilde av artikkelen med tittelen Du vil holde fingrene støvet av Doritos på disse luksuriøse 450 $ lammeskinnspillhodesettene

Hvis det var noen tvil om at videospill er en lukrativ virksomhet, er det faktum at Master & Dynamic, et selskap kjent for sine vakkert designede hodetelefoner som ser fantastisk ut og koster en liten formue, presenterer sitt første trådløse spillhodesett bevis at alle vil ha en del av handlingen.

Selv om det ikke er et kjent navn blant de fleste forbrukere, har Master & Dynamic gjennom årene kontinuerlig imponert oss med hodetelefoner som overgår.klassifiserer og utkonkurrerer tilbud fra selskaper som Sony, Bose og Apple. De Master & Dynamics MW65 on-ear-hodetelefonene kombinerer utmerket støyreduksjon og imponerende lyd med luksuriøse materialer, mens Master & MW08 dynamisk trådløse hodetelefoner fortsetter å tilby den perfekte balansen mellom komfort, batterilevetid, ANC og lyd som absolutt resonerer i øret ditt. Men de vil koste deg henholdsvis $500 og $300, priser som er langt fra billige.

Bilde av artikkelen med tittelen Du vil holde fingrene støvet av Doritos på disse luksuriøse 450 $ lammeskinnspillhodesettene

Dette Det er sannsynligvis ingen overraskelse at Master & Dynamics første trådløse spillhodesett, MG20, også kan være mye dyrere enn de fleste spillere er villige til å betale for et hodesett. BMen M&D har pakket dem med flott teknologi og elegante materialer for å rettferdiggjøre prislappen på $450. MG20 vil tilsynelatende være selskapets første hodetelefoner som også bruker 50 mm beryllium-høyttalere med 7.1-surroundlydstøtte (eller en slik opplevelse kan reproduseres ved hjelp av et enkelt par høyttalere). enn Qualcomm aptX HD-kodeken for å lytte til musikk, og aptX Lav latens for å sikre at lyder alltid forblir synkronisert med handlingen på skjermen.

En inkludert boom-mikrofon kan fjernes når du bruker MG20 som et vanlig hodesett, mens en ekstra innebygd mikrofon fortsatt lar brukere foreta og ta anrop med bommen fjernet. Og i stedet for lunefulle knapper eller sveipebevegelser som brukes til å kontrollere volumet, har hodetelefonene en metallskive med en riflet finish for volumjusteringer.

Den mest attraktive funksjonen til MG20-spillhodetelefonene er en design som ikke får dem til å se ut som spillhodetelefoner. Det er ingen lysende lysdioder, ingen animerte katteører, og de er ganske kompakte. i størrelse som når de er båret, ser det ikke ut til at du leder 747-ene til døren deres i LAX. Armer i anodisert aluminium kobles til lette øreklokker i magnesium med minneskumputer dekket med lammeskinn. Hold fingrene dekket av Doritos og Cheetos unna.

Batterilevetiden i trådløs modus er estimert til å være rundt 22 timer på en enkelt lading, med en «over-head»-sensor som brukes til å automatisk slå dem av når de ikke brukes, slik at du ikke finner dem døde hvis du glemmer å skru slå dem av etter en spilløkt. Men du kan også koble dem direkte til en konsoll eller PC via USB for å eliminere eventuell ventetid og sikre at batteriet aldri gir etter i varmen av simulert kamp.

Related Videos

Leave a Comment