Home » Märtha Louise og sjamanen hennes: elsker problemer før de sier ja

Märtha Louise og sjamanen hennes: elsker problemer før de sier ja

by Ashley Olsen

Hun har blitt advart. Igjen og igjen. Advart om at denne mannen bare søker berømmelse. Men prinsesse Märtha Louise av Norge (50) ville ikke vite om det. Hun var overbevist om at Durek Verrett (47) var hennes store kjærlighet. «Du er lyset i livet mitt,» sa hun til den selverklærte sjamanen. Bryllupet var allerede planlagt. Men nå handler det om å elske Zoff før ordet ja!

For plutselig dukket Märtha opp: Durek nyter den offentlige oppmerksomheten litt for mye som en fremtidig prins. I den lille tiden de kan tilbringe sammen, har Märtha knapt noen romantiske øyeblikk med ham. Märtha tar fortsatt den lange reisen fra Norge til Los Angeles for å være sammen med sin elskede. Men i stedet for å tilbringe tid som et par med ham, må hun fungere som birolle i internettvideoene hans. Og så også for videoer der sjamanen forteller «fellesskapet» sitt hvordan man kan ha et godt forhold. «Det viktigste er at du er en stabil base», filosoferer han mens hun får sitte ved siden av ham med et søtt smil. «Men det er vanskelig når man ikke ser hverandre», griper Märtha inn en gang.

Og så gir Durek et godt råd: «Når vi er sammen, må du virkelig være tilstede!» Men det er akkurat det det ikke er! For så snart Märtha er med ham i Amerika, spiller han inn videoer for fansen hver dag. Det er slik han tjener pengene sine. Og dette har økt siden Märtha er ved hans side. Så bruker han den som en spilleautomat? Märtha kan ikke gi slipp på den vonde følelsen. Og sjamanen kan ikke bare fremkalle den smerten. Prinsessen går på forholdsbarrikader og kan ikke lenger lett blidgjøres. Nei, denne gangen må Durek endre oppførselen fullstendig. Ellers vil Märthas halskjede sprekke og med det ekteskapet.

Kongelig avkom: arvingene til morgendagens trone

Vil du vite mer?
Denne artikkelen og andre spennende artikler er tilgjengelig i ,Ny stilling«. Nå på standen!

© Neue Post, Bauer Media Group

Related Videos

Leave a Comment