Home » Mann skyter kjent advokat Tor Kjærvik i leiligheten hans

Mann skyter kjent advokat Tor Kjærvik i leiligheten hans

by Russell Crowe

Han har forsvart mordere og vært vitne til drapet på sin egen klient. I dag er en av Norges mest kjente advokater selv blitt myrdet – gjerningsmannen kommer antagelig fra familie.

En kjent advokat er skutt og drept i Norge. Tor Kjærvik (70) ble skutt og drept i en leilighet i Oslo mandag kveld, bekrefter politiet i den norske hovedstaden tirsdag morgen. En mistenkt i alderen 30 til 40 år er pågrepet, mistenkt for drap.

Han har familietilknytning til Kjærvik, fortalte avdelingsleder for Oslo-politiet, Anne Alræk Solem, på en pressekonferanse. Derfor legger politiet til grunn at handlingen har sammenheng med en familietvist og ikke til hans arbeid som advokat.

Fallene hans laget bølger

Kjærvik er en av Norges mest kjente forsvarsadvokater. Han ble sett på som rolig og rettsinnet. I løpet av karrieren har han forsvart en rekke tiltalte i straffesaker som har skapt bølger i hjemlandet.

En av klientene hans, anklaget for overgrep, ble skutt og drept på vei til retten. «Jeg hadde bare min klient mellom meg og angriperen og plutselig var jeg foran våpenet. Jeg ble kastet gjennom en glassdør på bakken før de neste skuddene ble avfyrt,» sa han, erklærte Kjærvik i 1995.

Related Videos

Leave a Comment