Home » Mangfoldsdag: ManpowerGroup støtter initiativ for mangfold og like muligheter på arbeidsplassen – Økonomi & Volkswagen – Nyheter

Mangfoldsdag: ManpowerGroup støtter initiativ for mangfold og like muligheter på arbeidsplassen – Økonomi & Volkswagen – Nyheter

by Siv Jensen

Frankfurt am Main (ots) – I dag er det den 11. mangfoldsdagen. Dette initieres hvert år av Diversity Charter, den største tyske bevegelsen for å fremme mangfold i bedrifter og institusjoner. Manpower-gruppen med Manpower-merket signerte Diversity Charter i mai 2007 og har vært forpliktet til å skape et fordommerfritt arbeidsmiljø siden den gang. Dette fremmer en åpen arbeidskultur basert på inkludering og gjensidig respekt, der talenter kan utvikle seg optimalt. «Å ta verdiene og behovene til mennesker på alvor, uavhengig av kjønn, seksuell legning, alder og opprinnelse, har alltid vært et av de viktigste prinsippene til ManpowerGroup. Mangfoldsdagen er derfor en viktig anledning for oss til å understreke viktigheten av mangfold og inkludering i arbeidsverdenen, sier Iwona Janas, landssjef i ManpowerGroup Tyskland.

Gen Z ønsker mer mangfold på arbeidsplassen

Arbeidsverdenen gjennomgår en transformasjon: demografiske endringer, mangel på fagarbeidere, ny teknologi og ansattes endrede forventninger til sitt daglige arbeid krever nye konsepter. I følge ManpowerGroups The New Human Age Workforce Trends Report er mangfold på arbeidsplassen spesielt viktig for generasjon Z (1995-2010). 68 % av Gen Z-arbeiderne sier de er misfornøyde med arbeidsgiverens fremgang i å skape et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø. For å sikre talent og ressurser er det derfor avgjørende at inkludering og mangfold fremmes i bedriften. Større mangfold er også en motor for innovasjon, kreativitet og lønnsomhet. Iwona Janas: «Arbeidsgivere drar nytte av de positive effektene av vellykket mangfoldsledelse på flere måter: Det gir dem muligheten til å fremme like muligheter, verdsette ulike kulturer og bakgrunner. Det starter med rekruttering: å tiltrekke og pleie talent og ressurser Det er viktig at inkludering og mangfold fremmes og praktiseres i selskapet.»

Mangfoldsledelse er derfor en viktig del av ManpowerGroups bedriftskultur, som adresserer og ivaretar individualitet, mangfold og like muligheter i selskapet. Tiltakene er forskjellige. Disse spenner for eksempel fra å tilby interkulturell opplæring eller fremmedspråkkurs for ansatte som jobber i internasjonale team, til programmer og videreutdanning for integrering av utenlandske ansatte, til en inkluderingsstrategi spesielt utviklet for å møte behovene til mennesker med nedsatt funksjonsevne på arbeidsplassen. .

Den fullstendige arbeidsstyrkens ytelsesrapport fra The New Human Age er tilgjengelig på:

The New Human Age – Workforce Trends Report (PDF) (https://www.manpowergroup.de/-/media/project/manpowergroup/manpowergroup/manpowergroup-germany/studien_pdf/mpg_2023_humanage_workforce_trends_interactive.pdf)

Lær om ManpowerGroups «The New Human Age» arbeidsstyrketrenderrapport

Studien ble utført mellom 1. og 25. november 2022 blant totalt 8 016 ansatte eller aktive arbeidssøkere i åtte land og regioner: USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Sverige og Norge. I tillegg undersøkte ManpowerGroup 13 707 rekrutterere i disse markedene.

Om ManpowerGroup Tyskland

Med rundt 11 000 ansatte er ManpowerGroup en av de største leverandørene av personelltjenester i Tyskland. Under paraplyen av konsernet opererer selskapene Manpower, Experis, Talent Solutions, Stegmann og individuelle spesialmerker på 160 lokasjoner over hele landet. ManpowerGroup er en pioner innen midlertidig ansettelse og oppfant vikarmodellen. Selskapet har nå vært aktiv på markedet for søkere og bedrifter i over 70 år og har satt bransjestandarder. ManpowerGroup støtter bedrifter i deres transformasjon i den stadig skiftende arbeidsverdenen og tilbyr omfattende løsninger for rekruttering, utvikling og ledelse av spesialistene som trengs for bærekraftig suksess. ManpowerGroup har vært aktiv i Tyskland siden 1965 og er en del av den amerikanske ManpowerGroup(TM).

Ytterligere pressedokumenter er også tilgjengelige på Internett på www.manpowergroup.de

For mer informasjon vennligst kontakt:

ManpowerGroup Deutschland GmbH & Co. KG Pressekontor Cathrin Bruhn Frankfurter Straße 60-68 65760 Eschborn E-post: presse@manpower.de

Originalt innhold fra: ManpowerGroup Deutschland GmbH, overført av news aktuell

Presseroms presseportal: nyheter oppdatert GmbH

Related Videos

Leave a Comment