Home » Målvakten forårsaker utvisning av lagkameraten

Målvakten forårsaker utvisning av lagkameraten

by Roald Amundsen

Bisarr situasjon i kampen mellom norske klubber Kristiansund BK og Viking Stavanger. Med skuespillet sørget gjestekeeperen for at hans egen forsvarsspiller ble utvist.

En kuriøs scene i norsk fotball: keeper Patrik Gunnarsson provoserte frem rødt kort mot lagkameraten David Brekalo i førstedivisjonskampen til klubben hans Viking Stavanger på Kristiansund BK (3:2) med en svale.

Forsvarsspilleren traff keeperen i brystet – han falt

Etter et farlig innlegg fra vertene i sluttfasen, forbannet keeper og forsvarer hverandre før slovenske Brekalo slo sin islandske kollega to ganger i brystet. På det andre dyttet falt Gunnarsson (21) som truffet av et lyn – og Brekalo måtte forlate banen (90 + 5).

Avisen «Verdens Gang» kalte hendelsen «bisarr». Gunnarsson rapporterte at han ropte til Brekalo at han skulle ha ballen tilbake. Så angrep han ham. – Å slåss med en lagkamerat er en del av det, men vi skal ikke angripe hverandre fysisk, sier han til Aftenbladet.

— Det var ikke bra for oss som klubb, innrømmet trener Bjarte Lunde Aarsheim. De to bråkerne ville håndhilse og be om unnskyldning til lagkameratene.

Related Videos

Leave a Comment