Home » Lytt til Binghamton Bearcats basketball her

Lytt til Binghamton Bearcats basketball her

by Henrik Ibsen

Gjør deg klar for nok en spennende sesong med Binghamton University basketball for menn og kvinner bo på WNBF News Radio 1290 og WYOS CBS Sports Radio 1360.

Fra og med BU Men’s Basketball Preseason-kampen 5. november, vil du kunne streame Bearcat basketballkamper for menn og kvinner på WNBF News Radio 1290 og CBS Sports Radio 1360.

Herrekampene vil bli kalt av det store ikonet for lokal idrett og WNBF, play-by-play-kunngjører Roger Neel. Play-by-play for kvinnekampene vil bli kalt av Jacob Wilkins.

Denne siden vil bli oppdatert med en nøyaktig liste over Bearcats-spill som vil sendes på WNBF News Radio 1290 og WYOS CBS Sports Radio 1360 når de blir tilgjengelige.

Slik lytter du:

Binghamton Bearcats-spill på radioen

Herrekampene vil bli sendt direkte på WNBF News Radio 1290 AM. Damekampene vil også bli sendt på WNBF News Radio 1290 AM, med mindre det spilles en herrekamp samtidig. Damekampen ble deretter sendt på CBS Sports Radio 1360 AM, mens herrekampen ble sendt på WNBF.

Lytt til Binghamton Bearcats-spill online

Du kan lytte til hvert spill på nettsiden til stasjonen der spillet sendes. Se nedenfor for lenker til hvert nettsteds nettradiospiller:

Klikk her for å lytte til WNBF News Radio 1290 online

Klikk her for å lytte til CBS Sports Radio 1360 online

Lytt til Binghamton Bearcats på appene våre

Du kan også lytte til Bearcats-sendinger på stasjonsappene våre. Klikk på koblingene nedenfor for å lære mer om appene og hvordan du laster dem ned:

WNBF News Radio 1290 smarttelefon-app

CBS Sports Radio 1360 smarttelefonapp


SE: 50 bilder av vinnende øyeblikk i sportens historie

Noen ganger er bilder den beste måten å hedre tallene vi har mistet. Når tragedien raskt minner oss om at sport er langt fra det viktigste i livet, kan vi alltid se tilbake på vinnerøyeblikket til en idrettsutøver som virket større enn livet for oss, forbli takknemlig for deres offer på bakken og bringe glede til millioner av mennesker.

Les videre for å utforske hele samlingen av 50 bilder satt sammen av Stacker, som viser frem ulike ikoniske øyeblikk i sportshistorien. Disse bildene dekker prestasjonene til en rekke idretter, og viser fantastiske personlige prestasjoner, lagmesterskap og atletisk utholdenhet.

SJEKK DET: 100 sportsrekorder og historiene bak dem

30 kjente personer du kanskje ikke kjente var college-idrettsutøvere

Stabler gravde dypt for å finne 30 kjendiser som tidligere var college-idrettsutøvere. Det er musikere, politikere, skuespillere, forfattere og reality-TV-stjerner. For noen var en idrettskarriere en reell og lovende mulighet som til slutt forsvant på grunn av en skade eller en annen oppfordring. Andre kom seg inn i et lag og spilte bare for moro skyld og kjærligheten til sporten. Les videre for å finne ut om favorittskuespilleren, -sangeren eller -politikeren din noen gang har brukt en universitetstrøye.

Related Videos

Leave a Comment