Home » Lovsangsledere fra hele verden samles i Stockholm

Lovsangsledere fra hele verden samles i Stockholm

by Liv Ullmann

En internasjonal lovsangskveld med Jesus Kristus i sentrum. Slik beskrives et arrangement som ble holdt i St. Claras kyrka i Stockholm sentrum på nasjonaldagen.

I løpet av den neste uken vil lovsangsledere og låtskrivere fra USA, Brasil, England, Norge, Finland og Sverige samles til en låtskriverleir hvor ca. 20 personer deltar.

Bak alt står det svenske plateselskapet David Media sammen med de utenlandske plateselskapene Integrity Music og Onimusic, som en del av Integritys Revere-prosjekt.

– Mottoet deres er at det skal være ærbødig ros. Vi vil tilbake til enkelheten, tilbake til Jesus hvor fokuset er på ham og ikke på hvordan lovsangen skal høres ut, sier Mia Runeson i David Media.

Svenske David Media han har vært partner i over 20 år med Integrity Music, som gir ut musikk med populære salmenavn som Matt Redman og Darlene Zchech. I det arbeidet spilte og oversatte David Media et stort antall sanger som kommer fra Integrity, som «Open my heart to you God» og «Great are you God».

Men låtskrivercampen, som finner sted i Stockholm fra mandag til torsdag neste uke, er første gang de samles for å skrive salmer.

– Vi tar nå et nytt og dypere steg mot et mer medskapende forhold. De gir oss en enorm tillit ved å sende produsenter, låtskrivere og kultledere fra hele verden hit, sier Mia Runeson som håper dette vil føre til relasjonsbygging og at Sverige får være med på å skrive låter som er spredt rundt i verden.

– Jeg forventer å se våre svenske låtskrivere bringe noe nytt til bordet og at vi bare skal bidra.

På nasjonaldagen er du invitert også til en åpen lovsangskveld over grensen i kirken Santa Chiara.

Rollelisten inkluderer internasjonale navn som Mitch Wong, Dwan Hill, Becca Folkes, Junior Garr og Mark Alan Schoolmeesters og svensker som Josefina Gniste, Alfred Nygren og Johan Åsgärde.

– De fremmøtte svenskene skal lede én låt hver, ellers er tanken at den skal være spontan. Det er ingen intern liste med sanger for kvelden, men hensikten er å gi plass til Den Hellige Ånds veiledning.

Kvelden i St. Clara kirke er også tatt opp med både lyd og video og vil bli utgitt som en del av Integritys Revere-serie i fremtiden.

– Alle er velkomne. Jeg tror det kommer til å bli en fantastisk kveld, sier Mia Runeson.

Related Videos

Leave a Comment