Home » Lone Star Analysis kunngjør det norske datterselskapet Lone Star Analysis AS

Lone Star Analysis kunngjør det norske datterselskapet Lone Star Analysis AS

by Siv Jensen

DALLAS – (KOMMERSIELL LINJE) –Ensom stjerneanalyseen pålitelig leverandør av state-of-the-art prediktiv og preskriptiv analyse og veiledet kunstig intelligens-løsninger, har offisielt lansert Lone Star Analysis AS, et norsk datterselskap fokusert på å utvide selskapets virksomhet og tilbud over hele Nord-Europa.

«Arbeidet vi har gjort med den norske regjeringen for å støtte integreringen av Joint Strike-missilet har vært en flott introduksjon til regionen,» sa Steve Roemerman, administrerende direktør og president i Lone Star Analysis. «Gjennom dette partnerskapet innså vi viktigheten av å etablere Norge som et permanent sted for vår virksomhet.»

Det norske kontoret vil fokusere sitt tilbud på løsninger innenfor forretningslinjene Engineering og Integration og Operational Optimization. Å betjene det norske forsvarsdepartementet og utvide tilbud som transportintegrasjon, flåtestyring og MRO-styring er toppprioriteter for Lone Stars siste avdeling.

Det nye selskapet ledes av Egil Strømsvåg, en veteran fra det norske luftforsvaret, som bringer uvurderlig kunnskap om F-35 Air System-programmet til teamet. Hans erfaring kombinert med tidligere Lone Star-arbeid vil forberede Lone Star for introduksjonen til F-35-miljøet.

– Etter å ha jobbet med Lone Star tidligere, har jeg et unikt perspektiv på hvordan teamet opererer og leverer løsninger, sier Strømsvåg, administrerende direktør i Lone Star Analysis AS. «Jeg ser frem til å etablere Lone Star som en nøkkelaktør i regionen og pleie eksisterende forbindelser.»

Med 40 års militær- og ingeniørerfaring har Strømsvåg hatt mange prestisjetunge roller, blant annet som tekniker i Luftforsvaret og programleder for F-16-oppgraderinger. Han tjente også som et aktivt medlem av Det Kongelige Norske Luftforsvar, hvor han stilte seg på F-16-skvadronene og den norske C-130, og ga ham en bred militær bakgrunn. Takket være sin lange historie med å jobbe med nordeuropeiske militærorganisasjoner, er det godt posisjonert for å hjelpe det nye hovedkvarteret med å støtte europeiske kunder og bygge relasjoner innenfor dette markedet.

For å lære mer om Lone Star Analysis AS, vennligst besøk: https://www.lone-star.no/.

Informasjon om ensom stjerneanalyse

Lone Star Analysis er en Dallas-basert leverandør av anvendt beslutningstaking intelligens og tekniske løsninger. Vi utnytter prediktiv og preskriptiv analyse, kunstig intelligens og iboende kunnskap for å forbedre innovasjon, skape økonomisk styrke og gjøre verden tryggere. Siden 2004 har organisasjoner stolt på Lone Star for å gi praktiske svar på komplekse problemer innen produksjon, romfart, forsvar, energi, logistikk, transport og mer.

Related Videos

Leave a Comment