Home » Liverpool-stjernen Virgil Van Dijk forstuer en finger under VM-kvalifiseringen Nederland-Norge

Liverpool-stjernen Virgil Van Dijk forstuer en finger under VM-kvalifiseringen Nederland-Norge

by Russell Crowe

Den nederlandske fotballspilleren Virgil Van Dijk fikk sin forstuede finger festet til kanten av banen under VM-kvalifiseringskampen mellom Nederland og Norge i Oslo onsdag. Liverpool-stjernen rykket av leddet etter å ha krasjet inn i Dortmund-spissen Erling Haaland tidlig i andre omgang, men bestemte seg for å spille hele 90 minutter. Kampen endte uavgjort med Haaland som scoret for Norge på 20-tallet og nederlenderen Davy Klaassen scoret uavgjort for sitt lag i det 36. minutt.

Liverpool-stjerneforsvarsspilleren Virgil Van Dijk løsnet fingeren under en landslagskamp onsdag etter å ha krasjet inn i den norske spissen Erling Haaland. Daily Mail rapporterte at den nederlandske spilleren måtte ha fingeren «satt inn igjen» under kampen ved siden av banen. Spesielt var dette Virgils retur til internasjonal fotball etter å ha vært på sidelinjen i nesten et år på grunn av en kneskade.

«Du brakk fingeren min»: Virgil Van Dijk

Dortmunds Erling Haaland, som scoret et mål i den 20 minutter lange kampen mot Nederland, snakket med TV2 i Norge og snakket om hendelsen. Han sa at etter sammenstøtet utbrøt Liverpool-forsvareren at Haaland hadde brukket fingeren. Den norske forwarden gjorde det også klart at Van Dijk hadde det bra «for å si det sånn».

«Jeg knipset faktisk fingeren på ham. Jeg vet ikke hvordan det skjedde. Han sa bare «faen faen, du brakk fingeren min». Han er god, for å si det sånn. Jeg aner ikke hvordan jeg knipset fingeren hans. Det stemmer, sa Haaland.

Det ble senere bekreftet at Van Dijks finger ikke var brukket.

Van Dijk klar til å spille for Liverpool mot Leeds

Liverpool-forsvareren møter Montenegro og Tyrkia i landskampspausen. Tatt i betraktning denne informasjonen, virker det sannsynlig at Van Dijk vil være i stand til å spille for Liverpools oppgjør mot Leeds i Premier League hvis han ikke pådrar seg flere skader under sin internasjonale stint.

Dette var tredje gang Van Dijk og Haaland spilte mot hverandre, og andre gang thisisanfield.com, fikk den norske spissen all skryt for nederlenderen før kampen. Når vi snakker om Virgil Van Dijk, sa Erling Haaland:

«Jeg tror han er den beste forsvareren. Jeg tror mange av de andre i rommet er enige med meg i det. Han er rask, sterk og jævla smart, og det er tre viktige ting du må ha.»

(Bilde: @ OnsOrange / Instagram)

Related Videos

Leave a Comment