Home » Live indisk sport: Nyheter, oppdateringer, resultater, kommentarer fra søndag 12. november

Live indisk sport: Nyheter, oppdateringer, resultater, kommentarer fra søndag 12. november

by Roald Amundsen

ESPN-ansatte12. november 2023, 02:302 minutters lesing

To stjerner i én ramme: indianerne Rohit Sharma og Virat Kohli ser påAFP/Getty Images

Velkommen til ESPN Indias daglige liveblogg for indisk sport, og holder deg oppdatert med de siste nyhetene fra det store utvalget av sporter med indisk interesse. Bloggen er live hele dagen og oppdateres ofte, så sjekk tilbake med F5-ene dine for å oppdatere siden.

Å spore indisk sport kan være vanskelig, men vi er her for å gjøre det enkelt. Følg denne plassen hver dag.


Hva er i vente i dag?

Stor begivenhet på Diwali-dagen – den siste gruppespillkampen i ICC Cricket World Cup som involverer India og Nederland på M Chinnaswamy Stadium i Bangalore. Rohit Sharmas side har allerede nådd semifinalen og ser etter å forlenge sitt ubeseirede løp til ni kamper.

Forvent flere nyheter fra indisk fotball, Davis Cup-tennis og olympiske idretter.

Hva skjedde i går?

Dagens store nyhet var at Dhiraj Bommadevara tok til seg Indias første kvote i bueskyting ved OL i Paris etter å ha vunnet sølv i den asiatiske kontinentale kvalifiseringsturneringen i Bangkok.

Etter andre senior Tarundeep Rais utgang fra kvartfinalen, var Bommadevara den eneste indianeren i kampen, og 22-åringen skuffet ikke, og nådde finalen med to seire på rad.

Imidlertid klarte ikke India å sikre en kvote i den individuelle seksjonen for kvinner etter at Ankita Bhakat gikk ut i kvartfinalen og tapte mot Ziyodakhon Abdusattorova fra Usbekistan.

Her er alle oppdateringene for lørdag 11. november

Related Videos

Leave a Comment