Home » Lionel Messi gjorde en «gal gest» til en annen spiller under Ballon d’Or-seremonien

Lionel Messi gjorde en «gal gest» til en annen spiller under Ballon d’Or-seremonien

by Roald Amundsen

Lionel Messi viste klassen sin på Ballon d’Or-seremonien, og gjorde alt for å hilse på en av fotballens stigende stjerner før han vant sin åttende Ballon d’Or

Lionel Messi viste sin menneskelige side på Ballon d’Or-seremonien(Getty)

Napoli-stjernen Khvicha Kvaratskhelia ble lamslått av Inter Miami-stjernespilleren Lionel Messis gest ved Ballon d’Or-seremonien i 2023, med den argentinske legenden som gikk ut av hans måte å hilse på ham i en pause.

Kvaratskhelia, 22, brast inn på scenen i en av Europas største ligaer, Serie A, og hjalp Napoli med å vinne Serie A, i tillegg til å nå 16-delsfinalen i Champions League. Georgieren scoret 14 mål og 17 assists i den historiske Napoli-sesongen, sammen med den nigerianske målmaskinen Victor Osimhen.
Bedriftene hans ga ham 17. plass i Ballon d’Or 2023 og en plass ved seremonien i Paris forrige måned. Og han fant seg selv ved siden av 2023-vinneren, og nå åtte ganger Ballon d’Or-vinneren, Lionel Messi. Kvaratskhelia har alltid beundret verdensmesterskapet i 2022, 36, som fotballspiller, men kjente ikke Messi som person.

Men nysgjerrigheten hans på Messis karakter utenfor fotballbanen ble tilfredsstilt der og da. Messi reiste seg under en pause i seremonien og rakte ut til Kvaratskhelia for å håndhilse, og etterlot Serie A-stjernen lamslått. «Kanskje du ikke ville tro meg hvis jeg fortalte deg historien,» sa spilleren til journalisten Andro Kheladze.

Følg oss på for de beste og siste sportsnyhetene

«Siden da har Messi endret seg fullstendig for meg som person. Jeg kjente ham åpenbart som en spiller, og det er veldig vanskelig å finne en spiller som ham i hele fotballhistorien.»

Han la til: «Vel, vi satt på gallaen under en av pausene i seremonien. Han satt til høyre for meg. Leo reiste seg plutselig og jeg ante ikke hvorfor han gjorde det og hvor han skulle mens vi ble advart å bli sittende i pausene, men han kom rett mot meg.

«Jeg visste ikke hva som skjedde, og plutselig rakte han ut hånden for meg å riste. Jeg var så forvirret at jeg umiddelbart reiste meg og håndhilste. Etter dette vinket han farvel til meg og gikk tilbake til huset sitt . » plass. Han fikk min store respekt etter dette. For en spiller som ham å reise seg for å si hei… det var galskap. Han er en fantastisk person, og jeg respekterer og setter stor pris på ham.»

Related Videos

Leave a Comment