Home » Lavprisselskapet Play åpner … | Alt om reise

Lavprisselskapet Play åpner … | Alt om reise

by Russell Crowe

Nå åpner Play en direkte forbindelse mellom Island og Gøteborg.
Foto: pressefoto

Det islandske lavprisflyselskapet Play har lagt til tre nye destinasjoner til sommerplanen for 2022, inkludert en flyreise to ganger i uken mellom Reykjavik og Gøteborg. Norske reisemål Stavanger og Trondheim er også nye på listen.

Lavprisflyselskapet Play, med base i Keflavik, Island, startet sin virksomhet frem til juni 2021. Flyselskapets nåværende flåte på tre Airbus A321 flyr mellom Island og ti byer i Europa. Våren 2022 vil selskapet introdusere nye fly og også begynne å fly mellom Norden og Nord-Amerika. Men det er først Sverige og Norge som gjelder.

– Etter starten på gjenåpningen av Norden er vi glade for å kunne forbedre tilgangen til denne fantastiske fargerike og gledelige regionen i Europa, sa Birgir Jónsson, administrerende direktør i Play. Å legge til disse tre destinasjonene betyr at vi kan begynne å utforske tilbudene til våre skandinaviske naboer, samtidig som vi oppmuntrer deg til å utforske Island i en tid da landet bokstavelig talt forandrer seg foran våre øyne, med nye lavafelt.

Gullfoss-fossen er en av Islands største turistattraksjoner.
Foto: SHUTTERSTOCK

LES MER: Helg på Island: 7 attraksjoner du må se

Fly til Island for 870 SEK

Trafikken på de tre nye linjene Reykjavik – Gøteborg, Reykjavik – Stavanger og Reykjavik – Trondheim starter denne våren til attraktive priser. Priseksempel: Gøteborg – Reykjavik, 20. mai 2022, 870 SEK, Reykjavik – Gøteborg, 23. mai 2022, 875 SEK.

Island har en rekke naturfenomener som geotermiske områder, geysirer, mektige fosser, tilgjengelige høyland, fjell og daler, isbreer, lakseelver, svarte strender, islandshester, lundefugl, hval, ørkener og en og annen skjult oase.

Alle steder er tilgjengelige fra Reykjavik, og derfra kan du ta ulike bilturer rundt på vulkanøya. Ringveien dekker de fleste av Islands mest populære attraksjoner. De siste årene er det bygget flere nye kystveier, som Vestfjordsvägen i Vestfjordene, Arctic Coast Way på Nord-Island og Diamond Circle, som fører til det spektakulære landskapet rundt Mývatn.

LES MER: 5 magiske steder å oppleve midnattssolen

Related Videos

Leave a Comment