Home » Lauren Boebert bruker massedrap i Norge for å motsette seg våpenrestriksjoner i USA

Lauren Boebert bruker massedrap i Norge for å motsette seg våpenrestriksjoner i USA

by Russell Crowe

Kongresskvinne Lauren Boebert brukte en pil og bue-massakre i Norge for å motsette seg våpenkontroll i USA.

Timer etter at minst fem mennesker ble drept og to såret i angrepet, sa advokaten for Second Amendment at det viste at våpenkontrolllover ikke ville forhindre drapene.

«En mann i Norge drepte nettopp en gruppe mennesker med pil og bue. Norge har noen av de strengeste våpenlovene, men det skjer fortsatt massakrer,» sa hun i en rapport.

«Venstrene må forstå at det ikke er pistolen, det er den kriminelle som begår handlingen!»

Avtroppende statsminister Erna Solberg bemerket på en pressekonferanse at massakrer i Norge var sjeldne.

Det har gått mer enn et tiår siden ekstremisten Anders Behring Breivik detonerte en bombe i Oslos regjeringskvartal før han begikk en massakre på sommerleiren til landets Arbeiderpartis ungdomsorganisasjon på Utoya-øya.

Han drepte 77 mennesker og sjokkerte landet. Solberg sa at pil og bue-drapet like etter klokken 18 lokal tid også sjokkerte landet.

Hun sa at det var for tidlig å identifisere et klart motiv for det «grusomme» angrepet og at politiet jobber med å finne ut om det var en terrorhandling.

Drapet fant sted i Kongsberg, rundt 80 km sørvest for landets hovedstad, Oslo. Den mistenkte ble tatt med til en politistasjon i Drammen, rundt 40 mil øst for Kongsberg-angrepet, men var ennå ikke avhørt.

Han ble pågrepet etter en «konfrontasjon» med politiet rundt 30 minutter etter at angrepet startet. Det antas at han handlet alene.

– Mannen som begikk handlingen er pågrepet av politiet og det er ikke aktivt søk etter andre personer. Basert på informasjonen vi har, er det en person bak, sier politimester Oeying Aas, ifølge rapporten. Tilknyttet presse.

Politiet sa at en av de to skadde i angrepet i Norge var en politimann i permisjon inne i butikken der angrepet fant sted. De to overlevende fra angrepet ble fraktet til sykehus og forblir på intensivavdeling under behandling.

Kort tid før Boebert kommenterte angrepet i Norge, presset hun tilbake hashtaggen #LaurenBoebertIsSoDumb som et astroturf politisk angrep. Det var trendy hele natten.

Related Videos

Leave a Comment