Home » Lakeside Norges forslag vil bringe aktiviteter i fire sesonger, underholdning til området

Lakeside Norges forslag vil bringe aktiviteter i fire sesonger, underholdning til området

by Russell Crowe

Vennene Shelby Mitchell, til venstre, og Whitney Newell, begge nordmenn, deler en latter mens de flyter fredelig en morgen i august 2020 på Norges innsjø Pennesseewassee. «Det er en så vakker dag å ha innsjøen for oss selv,» sa Mitchell mens de og en annen person likte roen på bystranden ved Lake Pennesseewassee Park. Russ Dillingham / Sun Journal -fil

NORGE – En lokal forretningsmann og landskapsarkitekt har lagt frem planer om å ombygge stedet for et tidligere maisburkeanlegg på Pennesseewassee Lake og omdanne det til et sted for utendørs underholdning, arrangementer og sport i fire sesonger.

Det 6,64 mål store partiet, kalt Lakeside Norway, ligger på 61 Lake Road og 0 Lake Road, som er rute 117 og 118. Det var en gang hjemmet til CB Cummings Mill og Norway Packing Co. og er 1400 fot langt. på den østlige bukten i Pennesseewassee innsjø. Det er syv bygninger på eiendommen, som ligger i Downtown Gateway -området.

Planene inkluderer organisering av underholdningsarrangementer, for eksempel levende musikk, festivaler, utendørs filmer og live teater, komedie, møte og hilse, pedagogiske aktiviteter og firesesong friluftsliv som kajakkpadling og skøyter på is. Norway Brewing Co. vil flytte sin bryggerivirksomhet til lageret på maisbutikken på stedet og vil åpne et lite smakerom på stedet.

Lakeside Norway vil også tilby et sted for bryllup og andre arrangementer.

Jason Shiers, eier av Pleasant Hill Property Services, et landskapsfirma, leder et team av lokale investorer som har kjøpt eiendommen. Eiendomsgruppen Left Turn Enterprises ble grunnlagt av Shiers, som også er direktør for drift og forretningsutvikling for Lakeside Norway. Partnerne inkluderer Charles Melhus fra Norway Brewing Co.; Vaughn Clark, medeier av skiområdet Mount Abram; og Colin og Melissa Ulen, som flyttet til Norge for to år siden. Colin er senior ingeniørdirektør på alarm.com mens Melissa er senior manager for operasjoner for Ropes & Gray i Boston.

Amy Bell Segal, landskapsarkitekt for Sebago Technics i Sør -Portland, representerte gruppen og presenterte i forrige måned en foreløpig plan for Lakeside Norway for Norway Planning Board.

«Det kan reduseres, men vi vil foreslå hva vi tror potensialet er,» sa Segal til Planstyret.

Planene inkluderer bygging av 4 av de 6,64 dekar og tillegg av 67 parkeringsplasser for kjøretøyer og busser for totalt 114 parkeringsplasser. Parkeringsplassen vil være minst 50 meter fra strandlinjen. Lake Road inngang og utgang vil bli gjenoppbygd og vil kreve tillatelser fra Maine Department of Transportation. En sti på den tidligere adkomstveien vil bringe fotgjengere og syklister til sentrum.

For å takle avrenning av regnvann og fosfor, må gruppen sende inn en nettstedstillatelse for utviklingsstedet gjennom Maine Department of Environmental Protection. Metoder som er planlagt brukt inkluderer gresskledde bassenger, gjennomtrengelige fortau, biofiltreringssystemer og slippfiltre.

Den nye parkeringsplassen vil også være under jorden for å transportere vann til en øvre og nedre tank for dobbel filtrering.

Renoveringen av stedet vil bygge på Sebago Technics «design- og ingeniørkompetanse, ved å bruke beste praksis for erosjonskontroll, strandstabilisering og grønn infrastruktur.

Blant investorers store mål er eventyr og adaptiv racing, vann- og vinteraktiviteter, sykling, levende underholdning og festivaler. De håper å samarbeide med forskjellige organisasjoner for å bringe forskjellige aktiviteter og underholdningsmuligheter.

Segal sa til planstyret at han kommer tilbake med en mer detaljert plan når tillatelsene og planleggingen er fullført.


Bruk skjemaet nedenfor for å tilbakestille passordet ditt. Etter at du har sendt kontoen din, sender vi deg en e -post med en gjenopprettingskode.

«Forrige

Neste »

Related Videos

Leave a Comment