Home » La Liga: Virkelig laveste pris for Ødegaard – Arsenal hot for juvelen i Norge – FOTBALL

La Liga: Virkelig laveste pris for Ødegaard – Arsenal hot for juvelen i Norge – FOTBALL

by Russell Crowe

Real Madrid vil gi plass til Kylian Mbappé (22)! Verdensmesteren 2018 står øverst på ønskelisten, men Los Blancos trenger kull for å ha råd til franskmennene. Den første millionen kunne allerede strømme gjennom et salg av det norske talentet Martin Ødegaard (22). Selv om det er mindre enn først håpet.

Hvorfor: ifølge fotballportalen «Goal» er befolkningen i Madrid klare til å sende den unge mesteren bort for 40 millioner euro (34 millioner pund). De siste ukene har det gått rykter om at Real ville be om en megasum på minst 50 millioner. Nå løsner de spanske mesterne på rekorden litt på salgslinjen.

Arsenal FC er fortsatt i pole position for et kjøp. Ødegaard tilbrakte andre halvdel av forrige sesong på lån på Emirates Stadium og ble en nøkkelfigur i systemet til trener Mikel Arteta (39). Ved slutten av lånet var han på plenen 20 ganger for Gunners. Siden han flyttet til Real Madrid i 2015, har han bare spilt elleve offisielle opptredener for spanjolene.

Ødegaard har fortsatt en toårskontrakt med Real. Nå vil Arsenal slå! Etter den skuffende fiaskoen i begynnelsen av sesongen mot opprykkede Brentford (0:2), er det fortsatt behov for handling i den engelske hovedstaden. Ødegaard var ikke med i troppen til Real-trener Carlo Ancelotti (62) i den første kampen i La Liga mot Alavés (4:1).

Alt tyder på en endring. Og etter salget av midtbanejuvelen Joe Willock (21) til ligarival Newcastle, har Arsenal friske 30 millioner dollar i kontanter.

Kommer de tilbake direkte til det norske talentet?

Related Videos

Leave a Comment