Home » Kunngjøringer! Gammel oplandsk julebrandy med åtte års lagring på fat

Kunngjøringer! Gammel oplandsk julebrandy med åtte års lagring på fat

by Russell Crowe

Den klassiske konjakken Gammel Opland har blitt produsert siden 1872 på grunnlag av en godt bevart hemmelig oppskrift. 1. november slippes den nye Gammel Opland Christmas Aquavit, som har vært lagret på sherryfat i åtte år. Resultatet er en ekstremt myk og kompleks konjakk som fungerer like godt til julebordet som den gjør.

Gammel Opland har et meget sterkt fotfeste i Norge og har vært en del av landets kulturarv siden 1800-tallet. Tradisjonelt lagres konjakken i minst 24 måneder på sherryfat, noe som gir en lang, fyldig og jevn smaksopplevelse. 1. november kommer en ny juleversjon av Gammel Opland som har ligget på sherryfat, av høyeste kvalitet, i minst åtte år.

– For de fleste svensker er Gammel Opland nok en perle å oppdage. I Norge regnes den imidlertid ofte som konjakk av høyeste kvalitet i hele Norden. Det var derfor på tide at Gammel Opland endelig fikk sin juleandel, sier Marcus Pedersen, Senior Brand Manager i Anora. Med sin aldring og ekstremt lange fatlagring er Gammel Opland Julakvavit et helt spesielt produkt for livsglade.

Gammel oplandsk julestemning er smaksatt etter en hemmelig oppskrift med relativt få, men velbalanserte krydder. Det ferdige produktet har en smak av spisskummen, anis, lakris og varm sitrus samt en tydelig fatpreg med vanilje, crunch og tørket frukt som henger i munnen. Akvaviten egner seg til tradisjonell julemat, sjokoladegodteri, ekstrakonservert Gouda-ost og Stilton, og ikke minst alene i et tulipanformet glass etter maten.

Gammel Opland Julakvavit slippes i et begrenset opplag 1. november. Prisen er 149 SEK for en 350ml flaske og artikkelnummeret er 11190.

For mer informasjon kontakt:
Marcus Pedersen, Senior Brand Manager i Anora AB
Bil: 0702 860 544
Mail: marcus.pedersen@anora.com

Informasjon om Anora-gruppen
Anora Group er et ledende vin- og brennevinsselskap i Norden og en global pioner innen bærekraft. Deres markedsledende portefølje består av deres egne ikoniske nordiske merkevarer og et bredt utvalg av internasjonale vin- og brennevinsmerker. Anora Group eksporterer til over 30 markeder over hele verden. Selskapet inkluderer også Anora-bransjen og logistikkselskapet Vectura. I 2020 var Anoras totale nettoomsetning 6,4 milliarder SEK og selskapet sysselsetter omtrent 1100 personer. Anora Group-aksjene er notert på Nasdaq Helsinki og Euronext Oslo.

www.anora.com

stikkord:

Related Videos

Leave a Comment