Home » Kronprinsesse Victoria: hvorfor Haakon er hennes sjelevenn

Kronprinsesse Victoria: hvorfor Haakon er hennes sjelevenn

by Ashley Olsen

Da de møttes første gang, følte kronprinsesse Victoria (44) at hun kunne stole på ham med hva som helst. Som en veldig personlig dagbok som holder alle dine bekymringer og ønsker for deg selv. Hun har ingen hemmeligheter for ham.

Nei, jeg snakker ikke om mannen hennes Daniel (48 år). Uten tvil er de to også laget for hverandre. Og selvfølgelig kan den svenske prinsessen snakke om hva som helst med sin store kjærlighet. Men det er en annen mann i livet hennes som Victoria har blind og absolutt ubetinget tillit til: Prins Haakon (48) av Norge.

I motsetning til den almuefødte Daniel, visste Haakon tidlig nøyaktig hvordan Victoria følte om rollen som fremtidig dronning. Han er tross alt selv tronfølger og ble, i likhet med sin gode svenske venn, pleiet for kronen fra en tidlig alder. «Selvfølgelig snakker vi om det når vi møtes,» røper Haakon ærlig. Som jeg hørte fra palasset, ser den eldste datteren til kong Carl Gustaf (75) og dronning Silvia (78) til og med opp til prinsen som en storebror. Den som vil beskytte lillesøsteren for enhver pris. «Hun beundrer ham,» hvisket en palasstjenestemann til meg. «De deler sine erfaringer, snakker med hverandre om vanskelige saker, hjelper hverandre.»

Det er noe annet som forener Victoria med Haakon: han oppmuntret henne da hun måtte kjempe for kjærligheten til Daniel. Han visste hvordan det gikk med henne den gang – tross alt hadde han år tidligere måttet tåle en lignende kamp for kjærligheten til Mette-Marit. De deler også felles interesser. Enten det er et offisielt statsbesøk eller en tur med hele familien: Haakon er Victorias ånd som aldri forlater henne. Men Daniel trenger ikke bekymre seg for det. For selv om Victoria deler sin sjel med Haakon – er hjertet hennes helt hans.

Med vennlig hilsen Sigrid Junge

Prinsesse Victoria: Din store kjærlighet er i ferd med å gå tom

Vil du vite mer?
Denne artikkelen og andre spennende artikler er tilgjengelig i ,Ny stilling«. Nå på standen!

© Neue Post, Bauer Media Group

Related Videos

Leave a Comment