Home » Kroning av Charles III – Prinsesse Kate og datteren Charlotte i et matchende utseende

Kroning av Charles III – Prinsesse Kate og datteren Charlotte i et matchende utseende

by Edvard Munch

Fra 9. mai 2023, kl. 18.57.

Det er gjort: Kong Charles III. er offisielt kronet! Mer enn 2000 gjester ble invitert til den tradisjonelle seremonien i Westminster Abbey. Royal-fans var ivrige etter å få et glimt av kongeparet. Men prinsesse Kate og Charlotte stjal nesten showet fra hovedrollen med deres partner-utseende – i det minste når det gjelder mote.

En prinsesse uten diadem? Det har lenge vært sagt hva prinsesse Kate vil gjøre for å krone sin stefar Charles III. vil ha på seg, fordi: Kongen ba sine gjester om et uformelt utseende. For damer betyr dette: ingen aftenkjoler, og hatter og fascinatorer i stedet for diadem og diadem. Britiske overklassekvinner, av alle mennesker, elsker å bære smykker som er gjennomsyret av historie. De er for det meste arvestykker som går i arv gjennom familien.

Prinsesse Kate i en Alexander McQueen-kjole og kongeblå kappe.
Bildeopphavsrett: Getty Images

Ingen diadem? Prinsesse Kate bar den under kroningen

Prinsessen av Wales har oppnådd en perfekt balanse mellom tradisjon og ønsket kleskode. Til kroningen i Westminster Abbey dukket hun opp med et ekstravagant blomstret pannebånd av Alexander McQueen. Kate paret den med ferskvannsperleøreringer som en gang tilhørte prinsesse Diana og en elfenbensfarget silke-crepe-kjole mønstret med roser, tistel, påskelilje og kløver – også fra Alexander McQueen.

Det britiske motehuset og Kate har en lang historie: Kates brudekjole ble designet av Alexander McQueen, og hun har brukt McQueen-design siden den gang.

Familien Wales på vei til Westminster Abbey. George ble med senere. Som en æresside fikk han en helt spesiell rolle.
Bilderettigheter: dpa

Kate og Charlotte: et motebryllup

Søt: Ikke bare passet Kates utseende perfekt sammen med Camillas kroningskjole, som også hadde på seg en elfenbenskjole med detaljerte og delikate broderier. Charlotte korresponderte også
perfekt med sin mor.

Den lille prinsessen hadde på seg et pannebånd som ligner veldig på Kates. Håret hennes ble også stylet i en lignende bun. Antrekket hennes ble komplettert med en hvit kjole som hun hadde på seg en kappefrakk og sandaler med stropper over. I likhet med moren ble hun kledd fra topp til tå av Alexander McQueen.

Lille kongelig, stor: Åtte år gamle Charlotte ser elegant ut i et blomstret pannebånd.
Bilderettigheter: dpa

Lær mer om kroningen

Dette temaet på agendaen:Den første | BREAKING | 6. mai 2023 | 16:45

Related Videos

Leave a Comment