Home » Koronaaktuell: Politiet etterforsker forfalskede vaksinasjonsbevis i Heinsberg

Koronaaktuell: Politiet etterforsker forfalskede vaksinasjonsbevis i Heinsberg

by Russell Crowe

Moderna planlegger ikke å avsløre formelen til sin koronavaksine

Det amerikanske bioteknologiselskapet Moderna har ingen planer om å avsløre formuleringen av sin koronavaksine. Ledelsen i selskapet har kommet til den konklusjon at å øke produksjonen av selve selskapet er den beste måten å forbedre det globale tilbudet på, sa Noubar Afeyan, medgründer og styreleder i selskapet.administrasjonen i Moderna, i en intervju med nyhetsbyrået AP mandag.

Verdens helseorganisasjon har bedt Moderna og andre vaksineprodusenter om å avsløre formelen. Afeyan sa at Moderna hadde vurdert om et slikt grep ville være bedre, men mente at produksjonen kunne økes og ytterligere en milliard bokser kunne sendes i 2022.

«I løpet av de neste seks til ni månedene vil den mest pålitelige måten å lage vaksiner av god kvalitet være å lage dem,» sa han. På spørsmål om oppringninger fra WHO og andre organisasjoner sa han at de antok at Moderna ikke var i stand til å ha tilstrekkelig kapasitet. «Faktisk vet vi at vi kan.»

Moderna tok produksjonen fra null til én milliard bokser på mindre enn ett år, sa Afeyan. «Og vi tror vi kan gå fra én milliard til tre milliarder (2022),» sa han. Koronavaksinen basert på den nye mRNA-teknologien – tilsvarende Biontech og Pfizer – er det eneste produktet som markedsføres av Moderna. I forrige uke annonserte selskapet planer om å åpne en fabrikk i Afrika. Det kan imidlertid gå år før den tas i bruk.

Related Videos

Leave a Comment