Home » Kong Harald av Norge: hvordan er helsen hans egentlig?

Kong Harald av Norge: hvordan er helsen hans egentlig?

by Russell Crowe
  • avEva-Maria Moosmüller

    konkludere

Etter kong Haralds siste opptreden gikk det rykter om at monarken fortsatt var i trøbbel. Hvordan er egentlig Folks statsoverhode?

Oslo – Helsetilstanden til kong Harald V (84) har gjentatte ganger vakt bekymring for den norske kongefamilien de siste årene. Selv etter hans siste opptreden oppstod spørsmålet om han virkelig hadde det bra. Palasset har nå brakt klarhet.

Til minne om jubileet for angrepene i Utøya og Oslo har den norske kongefamilien framstått som en sterk enhet. Sammen deltok de kongelige i forskjellige seremonier rundt om i landet 22. juli og minnet ofrene for leiemorderen Anders Behring Breivik (42). Kong Harald insisterte også på å hjelpe sørgende. Synlig rørt holdt han en tale på Oslo Spectrum Arena.

Regenten lå på krykker den dagen, og kneproblemene ser fortsatt ut til å påvirke ham. Det gikk raskt rykter om at 84-åringen ikke hadde kommet seg godt etter operasjonen tidligere i år og langt fra er i god form igjen. Imidlertid ga kongsgården raskt grønt lys.
Du kan lese hva palasset har å si om kong Haralds nåværende helsetilstand på 24royal.de *. *24royal.de er et tilbud på IPPEN.MEDIA.

Related Videos

Leave a Comment