Home » Kommunen lenker dørene til Ramara-senteret for å hindre en «politisk» begivenhet

Kommunen lenker dørene til Ramara-senteret for å hindre en «politisk» begivenhet

by Russell Crowe

«Ikke bare kansellerte (kommunen) hallen, men dørene var låst og lenket,» sa en frustrert innbygger etter et nylig besøk fra Alberta-pastor Artur Pawlowski.

En lokal kvinne er sint over Ramara Townships beslutning i siste liten om å kansellere leie av en hall for en politisk og religiøs samling.

Alberta-baserte pastor Artur Pawlowski – kjent for å holde kirken sin åpen under pandemien – skulle etter planen tale på Ramara-senteret 29. oktober før township-tjenestemenn kansellerte lokalleien og satte opp dørene før arrangementet.

Arrangementet ble fakturert som en tale om forfølgelse av polskfødte Pawloski, som forsvarte «frihet i Canada under lockdowns» og ble «fengslet» og «plassert i isolasjon,» ifølge en plakatpromotering av arrangementet.

«Han bodde i Polen, så han opplevde kommunisme, så da sperringene ble opphevet … visste han at våre rettigheter og friheter ble stjålet, så han sa: «Jeg holder kirken min åpen.» Jeg kommer til å fortsette å mate de sultne, sa Orillia-beboer og arrangementsdeltaker Lynn Kennedy.

Sponsorer av arrangementet inkluderte 7M Canada, Lake Country Revival og Action4Canada – en grasrotgruppe som jobber for å forene mennesker «i opposisjon til den destruktive politikken som river i stoffet til denne nasjonen», samtidig som den beskytter «tro, familie og frihet. ” » ifølge nettstedet.

Arrangørene ble informert om at utleien hadde blitt kansellert på grunn av arrangementets politiske karakter, men mer enn 100 mennesker møtte opp og samlet seg på parkeringsplassen i Ramara Center den kalde søndagsettermiddagen, sa Kennedy.

«Det var planlagt at alle som ville gå i kirken kunne gå til kirken sin og så komme og høre en bibelpreken her på søndag klokken to på Ramara-senteret, men fredagen før … avlyste administrasjonsdirektøren lokalet. «, erklærte hun.

«Ikke bare kansellerte han rommet, men dørene var låst og lenket.»

Kennedy har siden gitt uttrykk for sine bekymringer til township-politikere. Hun hevder at arrangementet først ble politisk da kommunen vedtok å si opp leie av lokalet.

Kommunenes tjenestemenn sier imidlertid at Ramara-senteret nesten utelukkende leies for rekreasjonsarrangementer og at ingen politiske arrangementer er tillatt på stedet.

«Hvis (booket av et) politisk parti – konservative, liberale, grønne og NDP – ville vi heller ikke leid ut til dem,» sa kommunalsjef Zach Drinkwalter.

«Det eneste vi tillater er stemmemaskiner, og vi ser på det som en tjeneste til våre innbyggere i stedet for en politisk begivenhet,» sa CAO. OrilliaSpørsmål Mandag.

«Ordføreren kan ikke leie det ut under valg fordi det vil bli ansett som politisk, så vi leier det ikke ut til politiske grupper.»

Drinkwalter sa at arrangørene var «vage» om hva som var planlagt for arrangementet, og han så en politisk forbindelse gjennom arrangementets sponsorer, som Action4Canada.

«Til å begynne med var det bare basert på nettstedet (Action4Canda). Mye av det har å gjøre med FN, EU, verdensanliggender og de forskjellige regjeringspolitikkene de er mot eller for, sa han.

Etter hvert oppdaget han at Pawloski er leder for et politisk parti – Solidarity Movement of Alberta Party.

«Han er leder for et politisk parti, så dette er helt klart en politisk begivenhet.»

På spørsmål om hvorfor lokale nettsteder ikke er åpne for politiske grupper, sa Drinkwalter at kommuner er «topartiske» organisasjoner, atskilt fra politiske partier, og kommunen prøver å reflektere det på nettstedene sine.

Når det gjelder hengelåsen og kjettingen på dørene til Ramara-senteret, sa Drinkwalter at han «følte seg dårlig» om avgjørelsen, men la til at de ble plassert på dørene for å hindre arrangementsarrangører i å utløse bygningens alarmsystem.

«Måten våre utleie fungerer er at vi gir en nøkkel, og de ga oss aldri nøkkelen tilbake, så vi hadde ingen mulighet til å låse bygningen, så… vi la til kjettinger,» sa han. «Jeg ville ikke at kollegene mine skulle reise dit på en søndag hvis alarmen gikk.»

Drinkwalter sa at leiebeløpet ble returnert til arrangementsarrangørene og bemerket at kommunen ikke hindret gruppen i å møtes på parkeringsplassen i Ramara Center.

Related Videos

Leave a Comment