Home » Klarna lanserer videoløsning: fysisk butikk går over til mobil

Klarna lanserer videoløsning: fysisk butikk går over til mobil

by Liv Ullmann

Klarna er på tå og sprer pressemeldinger med nyheter til media akkurat nå. I dag var det på tide igjen.

David Sandström, Klarnas globale markedssjef, presenterte en ny løsning som nå skal implementeres. Dette er en handletjeneste der butikkpersonalet kan bruke videosamtaler for å hjelpe e-handelskunder.

Menneskelig kontakt er en viktig del som netthandel tidligere manglet og ved hjelp av Virtual Shopping tar vi opplevelsen av personlig rådgivning, som du kan få i en fysisk butikk, og gjenskaper den på nett, kommenterer David Sandström.

For forhandleren betyr Virtual Shopping at fysisk butikkpersonale kan dele opplevelsen også utenfor butikken. Ved å bruke den nye Klarna Store-appen for forhandlere kan butikkmedarbeidere dele bilder og vise frem produkter direkte fra butikken.

«Bygge kunderelasjoner»

Klarnas Virtual Shopping brukes allerede av merker som Levi’s, Hugo Boss og over 300 andre merker. Klarna gjør nå sitt virtuelle shoppingtilbud tilgjengelig for sine partnere i alle 18 markeder.

Verktøyet hjelper våre tilknyttede selgere rundt om i verden med å bygge virksomheter på deres e-handelsplattformer samtidig som de bygger varige kunderelasjoner, kommenterer David Sandström.

abonnere

Du gikk ikke glipp av nyhetsbrevet vårt, gjorde du?

Takk!

Related Videos

Leave a Comment