Home » Kjøpsposisjon i tre aksjer etter rapporter

Kjøpsposisjon i tre aksjer etter rapporter

by Russell Crowe

Det er ingen hemmelighet at digital utvikling går raskt framover; konkurransen skjerpes både lokalt og globalt, tilbudet av tjenester og løsninger blir stadig mer diversifisert, mens kundenes behov øker. Samtidig øker imidlertid også mulighetene; Å gå inn på nye markeder og konkurrere med etablerte giganter er mye lettere i dag enn for 20 år siden. Men hva skal til for å lykkes i et så komplekst landskap?

Felles for de fleste bransjer og aktører, det være seg B2C eller B2B, er evnen til å være raske og fleksible i tilbudet.

– Selv selskaper som historisk har bygget sin virksomhet på personlig møte, har forstått viktigheten av å digitalisere virksomheten, både for å effektivisere prosessene sine og for å oppfylle tilgjengeligheten og selvbetjeningskravene til modne kunder, sier Ludvig Block, CPO for Lithium.

Oppmerksomhet ved valg av leverandør

Imidlertid kan det være lettere sagt enn gjort å oppnå rask tid til markedet og den nødvendige fleksibiliteten. Nettbutikker som ønsker å investere i en plattform som hjelper dem på veien, bør imidlertid ha flere faktorer i tankene når de skal velge leverandør, sier Ludvig.

– Det viktige er å sørge for at det ikke er begrensninger på plattformen, noe som dessverre ofte skjer. Det kan for eksempel være vanskelig å tilpasse din netthandel til forskjellige land, valutaer eller momsgrupper. Det kan være en direkte hemning for at konvertering ikke kan tilby de betalingsmåtene som er populære i et bestemt lokalt marked, eller at plattformen ikke skaleres med god ytelse når mange besøker nettstedet. Det er også viktig å fokusere på klar produktinformasjon som kan føre til høyere konvertering og oppmerksomhet gjennom målrettet SEO.

Et aspekt som skiller mellom B2C og B2B er hvordan du arbeider med kundeopplevelsen. Der B2C -aktører får en god utveksling om å prioritere en helhetlig opplevelse i alt fra merke- og produktinformasjon til leveringstid og kostnader, bør B2B først og fremst fokusere på god digital kundeservice, med flere muligheter for selvbetjening for større kundetilfredshet og effektivitet.

– Å investere i en kundeportal, som også kan fungere som et samarbeidsområde mellom selskaper, kan føre til stor merverdi, spesielt i B2B -scenariet, sier Ludvig.

Uavhengig og modulær plattform

For å støtte sine kunder i transformasjonen, tilbyr Lithium en komplett og skybasert e-handelsplattform, med integrert PIM og CMS, samt en komplett integrasjon, for eksempel med Microsofts ERP-system, som gir verdifulle synergieffekter. Plattformen kommer med et stort antall out-of-the-box-funksjoner, men er fullt modulær og kan utvides og kobles til andre systemer i henhold til selskapets behov, i samarbeid med Lithiums omfattende partnernettverk.

– Å unngå å bruke store summer på separate systemer og deres integrasjon betyr en betydelig lavere total eierkostnad (TCO). Når du vokser og vokser, kan du enkelt begynne å dra nytte av de fleksible og forhåndsintegrerte funksjonene og dermed spare mange timers arbeid. Men hvis du foretrekker å kjøre hodeløs og bare bruke våre kraftige APIer, fungerer det minst like bra. Alt i alt er det en ekstremt fleksibel og rask tilnærming. Lithiums plattform har også skalerbarhet for å imøtekomme de travleste høysesongene, for eksempel Black Friday, uten å miste ytelse og kundeopplevelse.

En komplett verktøykasse

Ludvig påpeker at Lithiums plattform også allerede er koblet til de aller fleste store internasjonale betalingsleverandører og har evnen til å håndtere forskjellige valutaer for forskjellige markeder, noe som gir full fleksibilitet i valg av betalingsutvekslinger.

– Alle modulene fungerer perfekt med hverandre og resultatet er en komplett verktøykasse for både B2B og B2C, der hvert selskap velger gullklumper for å komponere løsningen som dekker deres behov og strategi, avslutter han.

Les mer om litiumtilbudet

Related Videos

Leave a Comment