Home » Keystone lanserer et sportsformidlingsbyrå i USA

Keystone lanserer et sportsformidlingsbyrå i USA

by Russell Crowe

Det nye arbeidsformidlingen vil bli Europas største fokus på høyskolesport i USA, etter Keystones oppkjøp av Sport-Scholarships KEG. Det Oslo-baserte selskapet kjøpte tidligere Athletes Global Management and College Scholarships USA.

Til dags dato har de tre selskapene som opererer i ni europeiske land hjulpet over 6700 studenter med å få 441 millioner dollar i stipend.

«Med lanseringen av Keystone Sports har vi opprettet det største universitetet for sportsplassering for universiteter i Europa», administrerende direktør i Keystone sa Erik Harrell.

«På Keystone er vår forpliktelse å hjelpe studentene med å ta en av de viktigste avgjørelsene i livet, som er hvilket høyskoleprogram de skal følge. Denne forpliktelsen gjelder nå for idrettsutøvere gjennom Keystone Sports ”.

I begynnelsen av 2021 fusjonerte Keystone med Educations Media Group for å opprette en megaforskningsvirksomhet for studenter, så vel som spesialist FindAUniversity.

«Storbritannia og Europa er etablerte kilder til talentfulle idrettsutøvere, spesielt innen fotball, tennis og golf»

Keystone Sports er det siste tilskuddet til selskapets portefølje av globale studentrekruttering-, påmeldings- og oppbevaringstjenester (oppkjøpet av UniQuest er lagt til dets genereringskapasitet), bemerket selskapet.

«Storbritannia og Europa er etablerte kilder til talentfulle idrettsutøvere, spesielt innen fotball, tennis og golf,» sa Fabien Miard, leder for Keystone Sports.

«Gjennom Keystone Sports vil amerikanske college -trenere ha enestående tilgang til et bredt nettverk av talentfulle idrettsutøvere fra Europa som ønsker å forfølge sin sportslige lidenskap og få en god utdannelse i utlandet.»

I tillegg til å hjelpe idrettsutøvere med å forfølge «sport og akademiske drømmer» i USA, vil Keystone Sports også søke å styrke studiestøtte- og rådgivningstjenestene i studietiden, inkludert bistand med forsikring, mentorer og friidrettstrenere.

De ni europeiske landene der Keystone Sports opererer inkluderer Tyskland, Spania, Sveits, Finland, Danmark, Norge, Sverige, Østerrike og Storbritannia.

CSUSA, Sport-Scholarships og AGM ble alle opprettet av internasjonale alumnidrettsutøvere som ønsket å spre bevissthet om muligheter i USA.

«Med Keystone Sports vil vi kunne hjelpe flere idrettsutøvere i Europa med å forfølge sine sportslige og akademiske drømmer i USA,» avsluttet Harrell.

Related Videos

Leave a Comment