Home » Joss Stone beklager til fansen da hun utsetter turnédatoer etter babynyheter | Underholdning

Joss Stone beklager til fansen da hun utsetter turnédatoer etter babynyheter | Underholdning

by Edvard Munch

Joss Stone har bedt fansen om unnskyldning etter at hun ble tvunget til å utsette noen av showene hennes etter kunngjøringen om graviditeten.

Den 35 år gamle sangeren – som aborterte i oktober 2021 – tok til sosiale medier denne uken for å avsløre at hun venter sitt andre barn, og hun har nå informert fansen om at noen av datoene hennes har blitt utsatt turné på grunn av babynyhetene hennes.

Joss – som har en 15 måneder gamle datter Violet med partneren Cody DaLuz – skrev på Instagram: «Jeg er så heldig å kunngjøre at Cody og jeg venter vårt andre barn sammen. Jeg er glad for at Violet har en yngre bror. .

Det betyr imidlertid at jeg er knust over å rapportere at jeg dessverre må endre noen av turneplanene mine.

Takk for all støtten deres, og jeg beklager hvis jeg svikter noen, jeg har blandede følelser fordi jeg ville elsket å spille for dere alle, men jeg må sette helsen min, babyens helse og familien min først.

Følgende forestillinger er utsatt i februar og mars 2023:

24/10/2022 Warszawa Opera (PL) – Ny dato: 27/02/2023*

25/10/2022 Nasjonalt musikkforum i Wrocław (PL) – Ny dato: 01/03/2023*

29/10/2022 Nospr Katowice (PL) – Ny dato: 26/02/2023*

*De nye datoene er allerede oppdatert på siden min. Alle billetter er fortsatt gyldige.

Følgende show er avlyst:

17.06.2022 Dalane Bluesfest Norge – Jeg er erstattet av fantastiske @officialbethart

20/10/2022 Herbstigal Festival Sveits

For alle andre show, vennligst sjekk nettsiden min for den mest oppdaterte informasjonen. (sic)»

Hun la til i et videoklipp: «Det er irriterende, jeg vet, fordi vi har måttet gjøre det de siste to årene av andre grunner. Men vi må bare gjøre det igjen på noen få … men det er alt for en god grunn, så forhåpentligvis går det bra. Godt gjort folkens.

Tidligere denne uken innrømmet Joss at hun hadde «blandede» følelser for å være gravid igjen.

Hun sa i et rørende klipp på åtte minutter: «Jeg har en liten kunngjøring å komme med som er litt blandet. Den er vakker og ikke samtidig. På en måte er den helt vakker, men historien som kommer først er det ikke.

«Jeg vil forklare alt fordi jeg tror det er viktig fordi jeg må flytte noen av konsertene mine og det betyr at vi er sammen.

«Så i fjor, i oktober, mistet jeg en baby.

«Og det var virkelig forferdelig…fordi det var babyen min. Og jeg vet at mange kvinner går gjennom det…»

«Super Duper Love»-sangerinnen slet med å få ordene frem og fikk tårer i øynene, før hun innrømmet at hun hadde vanskelig for å forstå hvorfor det skjedde.

Related Videos

Leave a Comment